• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

سوالات متفرقه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
بنازم خیلی مردی
خداکنه سانسور نباشه تو این ایام بشینیم این شاهکارو دوباره ببینیم
بچه ها قبل من گذاشتن
دوبله تاحالا نگرفتم ولی soft sub ها بدون سانسورن، مستقیم از انکودرای معروف مثل yts, yify و...

برای چوپار و حنطای منبع ندارید؟

بچه ها قبل من گذاشتن
دوبله تاحالا نگرفتم ولی soft sub ها بدون سانسورن، مستقیم از انکودرای معروف مثل yts, yify و...
کسی هم هست دوبله نگاه کنه با این صداگذاری های غیرحرفه ای
دوبله فقط زمان تاینی موویز
مابقیش یه شوخی با عرصه دوبله بود

کسی هم هست دوبله نگاه کنه با این صداگذاری های غیرحرفه ای
دوبله فقط زمان تاینی موویز
مابقیش یه شوخی با عرصه دوبله بود
دوبله زیاد طرفدار داره
مخصوصا قشری که فله ای فیلم میبینن.

بنازم خیلی مردی
خداکنه سانسور نباشه تو این ایام بشینیم این شاهکارو دوباره ببینیم
تاجایی که من این چند روز نگاه کردم بدون سانسور بودن سریال got رو هم بدون سانسور بوده

ما که توی نیسان پیک نیک روشن میکنیم. بخاریش خرابه

حدود 4 گیگ پی دی اف دارم میخوام کمپرس کنم. نرم افزار پی دی اف زیلا رندوم کار میکنه بعضی ها رو اصلا نمیتونه کمپرس کنه، یه نرم افزار دیگه نصب کردم کلا سرکاری بود. ابزار های آنلاین هم با این وضعیت اینترنت نمیشه آپلود کرد. چه نرم افزاری رو پیشنهاد میدید؟

فایل پی دی اف، وقتی متن رو داخلش سلکت و کپی میکنم و داخل فایل تکس پست میکنم، یه متن بهم ریخته درمیاد، راهی هست که اینطور نشه؟

فایل پی دی اف، وقتی متن رو داخلش سلکت و کپی میکنم و داخل فایل تکس پست میکنم، یه متن بهم ریخته درمیاد، راهی هست که اینطور نشه؟

قبلا من یه تغییراتی تو ویندوز میدادم، نمیدونم تو بخش فونت بود یا تنظیمات زبان، درست میشد.

یه تستی بکن به جای فایل تکست داخل ورد پست کن ببین میشه

قبلا من یه تغییراتی تو ویندوز میدادم، نمیدونم تو بخش فونت بود یا تنظیمات زبان، درست میشد.

یه تستی بکن به جای فایل تکست داخل ورد پست کن ببین میشه

خودم تا به حال از هیچ فایل پی دی افی نتونستم متن سلکت و کپی کنم و داخل فایل تکس، متن عادی که بهم نریخته باشه پست بشه
این مشکل منه یا کلا همینطوره؟

خودم تا به حال از هیچ فایل پی دی افی نتونستم متن سلکت و کپی کنم و داخل فایل تکس، متن عادی که بهم نریخته باشه پست بشه
این مشکل منه یا کلا همینطوره؟
نه مشکل همه است
یه سری نرم افزار بود برای تبدیلش.
الان که ابزار زیاد هست عکس رو به متن تبدیل میکنه

عقب
بالا