گیک کلاب

سوالات متفرقه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دستت درد نکنه
ظاهراً بیت کوین و دوج و تتر بوده
امید به خدا باز بشه ببینم چه بلایی سرم اومده

بچا مودم سیمکاری 5g و 4g که بشه سیم کارت همه اپراتورها روش استفاده کرد چی خوبه؟
اصلا کسی استفاده کرده؟ سرعت و آنتن دهیشون چطوره؟

توی مرورگر کروم موبایل، وقتی می‌خوام تایپ کنم
برای هیستنری سرچ رو میاره، کلمات پیشنهادی که قبلا سرچ کردم
من الان می‌خوام از صفحه گوشی فیلم بگیرم و نمی‌خوام اینا دیده بشن
یعنی هیچ پیشنهادی برام نیاره
سایت سرچ هبستوری نیاره
هر کار کردم نشد
چی کارش کنم؟

آنتن دهیشون چطوره
یه جا زنه میگفت شوهرم مثل گوشی موبایله
روز ها در دسترس نیست
شب ها هم آنتن نمیده

توی مرورگر کروم موبایل، وقتی می‌خوام تایپ کنم
برای هیستنری سرچ رو میاره، کلمات پیشنهادی که قبلا سرچ کردم
من الان می‌خوام از صفحه گوشی فیلم بگیرم و نمی‌خوام اینا دیده بشن
یعنی هیچ پیشنهادی برام نیاره
سایت سرچ هبستوری نیاره
هر کار کردم نشد
چی کارش کنم؟

یه جا زنه میگفت شوهرم مثل گوشی موبایله
روز ها در دسترس نیست
شب ها هم آنتن نمیده
incognito

نمیتونم، چون می‌خوام توی گوگل مپ امتیاز بدم و لاگین گوگل باید باشم
جالب اینکه کل عیستوری رو پاک کردم ولی فایده ای نداشتون لاگین گوگله، از اونجا اطلاعات درمیاره
نمیشه هیستوری گوگل اکانت حذف کرد؟ برای یوتوب مثلا میشه...من پیگیر این موضوع نبودم ولی شاید بشه دنبالش بودی؟

نمیشه هیستوری گوگل اکانت حذف کرد؟ برای یوتوب مثلا میشه...من پیگیر این موضوع نبودم ولی شاید بشه دنبالش بودی؟
میرم اینجا
سابقه کلا پاک میکنم
مرورگر هم کلا پاک میکنم
حالا می‌خوام فیلم بگیرم از کروم موبایل برای آموزش یه کاری، سرچ که کنم کلمات پیشنهادی که قبلا سرچ کردم میاد و همشون +18 هستن
می‌خوام اینا نیان
و چون آموزش درمورد گوگل مپ هست
نمیتونم بدون لاگین جیمیل، سرچ کنم
حالا بهم بگید کلمات سرچ هیستوری چطوری از کروم لعنتی پاک میشن؟

میرم اینجا
سابقه کلا پاک میکنم
مرورگر هم کلا پاک میکنم
حالا می‌خوام فیلم بگیرم از کروم موبایل برای آموزش یه کاری، سرچ که کنم کلمات پیشنهادی که قبلا سرچ کردم میاد و همشون +18 هستن
می‌خوام اینا نیان
و چون آموزش درمورد گوگل مپ هست
نمیتونم بدون لاگین جیمیل، سرچ کنم
حالا بهم بگید کلمات سرچ هیستوری چطوری از کروم لعنتی پاک میشن؟

برای پاک کردن تاریخچه جستجو و کلمات پیشنهادی در مرورگر کروم موبایل، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. باز کردن اپلیکیشن کروم: ابتدا اپلیکیشن کروم را روی موبایل خود باز کنید.

2. دسترسی به تنظیمات: روی سه نقطه (منو) در بالای صفحه سمت راست ضربه بزنید و گزینه "تنظیمات" (Settings) را انتخاب کنید.

3. حذف تاریخچه: به بخش "حریم خصوصی" (Privacy) بروید و گزینه "حذف داده‌های مرور" (Clear browsing data) را انتخاب کنید.

4. انتخاب نوع داده‌ها: در اینجا می‌توانید نوع داده‌هایی که می‌خواهید حذف کنید را انتخاب کنید. برای حذف تاریخچه جستجو، گزینه "تاریخچه مرور" (Browsing history) و "داده‌های سایت" (Site data) را انتخاب کنید. همچنین می‌توانید "کش" (Cached images and files) را نیز انتخاب کنید.

5. تأیید حذف: پس از انتخاب موارد مورد نظر، روی دکمه "حذف داده‌ها" (Clear data) ضربه بزنید و تأیید کنید.

6. خارج شدن از حساب جیمیل: اگر نمی‌خواهید کلمات پیشنهادی قبلی ظاهر شوند، می‌توانید به حساب جیمیل خود از طریق تنظیمات حساب کاربری در کروم خارج شوید.

7. غیرفعال کردن پیش‌نویس جستجو: همچنین می‌توانید در تنظیمات جستجو، گزینه پیش‌نویس جستجو را غیرفعال کنید تا پیشنهادات کمتری نمایش داده شود.

با انجام این مراحل، تاریخچه جستجو و کلمات پیشنهادی شما پاک خواهد شد و می‌توانید بدون نگرانی از آن‌ها فیلم آموزشی خود را ضبط کنید.

برای پاک کردن تاریخچه جستجو و کلمات پیشنهادی در مرورگر کروم موبایل، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. باز کردن اپلیکیشن کروم: ابتدا اپلیکیشن کروم را روی موبایل خود باز کنید.

2. دسترسی به تنظیمات: روی سه نقطه (منو) در بالای صفحه سمت راست ضربه بزنید و گزینه "تنظیمات" (Settings) را انتخاب کنید.

3. حذف تاریخچه: به بخش "حریم خصوصی" (Privacy) بروید و گزینه "حذف داده‌های مرور" (Clear browsing data) را انتخاب کنید.

4. انتخاب نوع داده‌ها: در اینجا می‌توانید نوع داده‌هایی که می‌خواهید حذف کنید را انتخاب کنید. برای حذف تاریخچه جستجو، گزینه "تاریخچه مرور" (Browsing history) و "داده‌های سایت" (Site data) را انتخاب کنید. همچنین می‌توانید "کش" (Cached images and files) را نیز انتخاب کنید.

5. تأیید حذف: پس از انتخاب موارد مورد نظر، روی دکمه "حذف داده‌ها" (Clear data) ضربه بزنید و تأیید کنید.

6. خارج شدن از حساب جیمیل: اگر نمی‌خواهید کلمات پیشنهادی قبلی ظاهر شوند، می‌توانید به حساب جیمیل خود از طریق تنظیمات حساب کاربری در کروم خارج شوید.

7. غیرفعال کردن پیش‌نویس جستجو: همچنین می‌توانید در تنظیمات جستجو، گزینه پیش‌نویس جستجو را غیرفعال کنید تا پیشنهادات کمتری نمایش داده شود.

با انجام این مراحل، تاریخچه جستجو و کلمات پیشنهادی شما پاک خواهد شد و می‌توانید بدون نگرانی از آن‌ها فیلم آموزشی خود را ضبط کنید.
این کار ها رو قبلا کردم
ولی بی فایده!!

عمویم بیزی توی دسکتاپ اینجوری پاک کن توی موبایل هم روش نگه داره بعد دیلیت
مشاهده پیوست 589
زیادن
هر چی پاک میکنم می‌ره بعدی میاد
جالب اینکه با مرورگر دیگه ای رفتم
لاگین گوگل زدم باز همینا اومد، با اینکه عیستوری گوگل هم پاکه
یه ترفند دیگه زدم
لینک سرچ رو زدم توی مرورگر که مستقیم بره توی سرچ همون کلمه و دستی تایپ نکردم

زیادن
هر چی پاک میکنم می‌ره بعدی میاد
جالب اینکه با مرورگر دیگه ای رفتم
لاگین گوگل زدم باز همینا اومد، با اینکه عیستوری گوگل هم پاکه
یه ترفند دیگه زدم
لینک سرچ رو زدم توی مرورگر که مستقیم بره توی سرچ همون کلمه و دستی تایپ نکردم

یه اکانت دیگه بسازی جواب میده؟

@Navid
میگم شما کسی رو نمیشناسید از دیوار ترکیه جنس دست دوم تهیه کنه بیاره؟

اگر هم خودتون میتونید کمکی کنید یه بررسی کنید بگید قیمت نهاییش تا تهران تحویلم بدین چقدر میشه..
خرابی و مشکلات احتمالیش هم پای خودم..

آخرین ویرایش:
@Navid
میگم شما کسی رو نمیشناسید از دیوار ترکیه جنس دست دوم تهیه کنه بیاره؟

اگر هم خودتون میتونید کمکی کنید یه بررسی کنید بگید قیمت نهاییش تا تهران تحویلم بدین چقدر میشه..
خرابی و مشکلات احتمالیش هم پای خودم..

متاسفانه کسی را ندارم که این کار را بکنه اما می دونم باید با کارگو یا پست ارسال بشود که هزینش تا ایران خیلی زیاد می شود. بنظرم اگر ریسکش را میپزیرید با خود فروشنده مکاتبه کنی و بگی من ایران هستم

متاسفانه کسی را ندارم که این کار را بکنه اما می دونم باید با کارگو یا پست ارسال بشود که هزینش تا ایران خیلی زیاد می شود. بنظرم اگر ریسکش را میپزیرید با خود فروشنده مکاتبه کنی و بگی من ایران هستم
اعتماد نمیشه کرد متاسفانه..
ممنون..

عقب
بالا