آخرین فعالیت

• وکیل الرعایا
    وکیل الرعایا به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    به نظر خیلی آدم سنتی و تعصبی هستی ! درگیر سن و سال و ازدواج و اینا هم هستی ! تو سن ۳۲ با شرایط حالا کسی درگیر زن و بچه نیست ! در جهان...
  • moo
    میتونی فعال کنی !‌ ولی منتظر ریپورت هم باید باشی هرلحظه ولی سایت هایی هست واسطه عمل میکنن انجام میدن برات مثلا persianmoviebox مستقیم...
  • Q--Q
    Q--Q به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    حرفای الان +اون طومارت که چند صفحه پیش برا دکی نوشتی نشان از این میده که شما خودت در رابطه با جنس مخالف مشکل داشتی و مثل برادر بیزی همش...
  • omidss3
    omidss3 reacted to Amir's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    من حس میکنم یه کم رویاپردازانه داری رفتار میکنی از این آدمهایی هستی که از یکی خوشت میاد تا اسم بچه هم تو افکارت انتخاب میکنی احتمالاً...
  • A
    Amir به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    من حس میکنم یه کم رویاپردازانه داری رفتار میکنی از این آدمهایی هستی که از یکی خوشت میاد تا اسم بچه هم تو افکارت انتخاب میکنی احتمالاً...
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    البته یک چیزی شاید واقعا چون طرفم متولد ۸۰ بود واقعا باید بازی رو بلد میبودم هر کار کنی ماهایی که با دایل آپ میومدیم پی‌تی با اونا که ۱۲...
  • us12
    به حول قوه قلمی این فیلترینگ یوتییوب رو بردارن تا درامد های حروم قطع بشه . عملا درامد یوتیوبر های ایرانی از لقمه سگ حرام تره . شرکت X...
  • us12
    کاربر جدید جز سیاست ها نیست.. اینجا پاتوق خوره هاست.. آماتور میاد چند نکته حرفه یی یاد میگیره..قدر نمیتونه راحت میره تو بازار کار, قیمت...
  • Iranescence
    Iranescence reacted to omidss3's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    دمت گرم که حداقل تکلیفت با خودت مشخصه ولی خب چاره ای نیست باید بازی رو بلد باشی! مگه اینکه شانس بیاری یکی چفت خودت پیدا میشه خواهی...
  • omidss3
    omidss3 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    دمت گرم که حداقل تکلیفت با خودت مشخصه ولی خب چاره ای نیست باید بازی رو بلد باشی! مگه اینکه شانس بیاری یکی چفت خودت پیدا میشه خواهی...
  • Iranescence
    Iranescence reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    این امر برای همه صدق نمیکنه و هر کس اخلاق و خصوصیاتی داره ولی دنبال رابطه پایدار بودن رو باهات موافقم و کار هر کسی هم نیست فقط یکم سخته...
  • Q--Q
    این امر برای همه صدق نمیکنه و هر کس اخلاق و خصوصیاتی داره ولی دنبال رابطه پایدار بودن رو باهات موافقم و کار هر کسی هم نیست فقط یکم سخته...
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    میگی شما که سنتون بیشتره من بیراهه نرفتم همش دنبال ازدواج و رابطه پایدار بودم ایا شما هم اینطوری بودی؟ با اینکه گفتم همه جور دسترسی به...
  • Q--Q
    همش تاکیید کردی سنجاق کردی رو گل کشیدنت😐
  • Q--Q
    الان ما که سنمون از تو بیشتره چی بگیم 😐😐

عقب
بالا