آخرین فعالیت

• Business plan
    روال کارش به چه شکله؟ نقطه شروع کجاست؟ مالیات هم داره؟ فروختن اینا چطوریه؟ چون طلافروش فقط سکه های خودش رو میخره اونم از آدم معتمد
  • majid
    majid به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    توکه باسنت از وبمستری بیشتر پاره هست. اینجور کار کردن خوبه؟ دیگه وقت استراحت داری؟ .
  • majid
    majid reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    نه که خودت تا پلیس بیاد کروکی بکشه تو صحنه ثابت قدم و استوار و پابرجا میمونی 😂😂😂
  • Iranescence
    Iranescence reacted to دبوی's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    این لاشی بزن دررو هست. به درد کار این بنده خدا نمیخوره
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    ب(ز)ن در رو اسمش روشه دیگه 9 تا 9/30 میتونی انجام بدی
  • Amir7310
    Amir7310 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    من دیگه وقت این کارا رو ندارم صب ساعت 5.30 از خواب بیدار میشم تا 9 شب یکسره مغازم هستم تلفنام از ساعت 6 صبح شروع میشه تا..شب اینستا و...
  • Q--Q
    Q--Q به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    نه که خودت تا پلیس بیاد کروکی بکشه تو صحنه ثابت قدم و استوار و پابرجا میمونی 😂😂😂
  • دبوی
    دبوی reacted to majid's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    آدم باکره هرجوری که باشه، سس که ببینه و دولش پاشه دیگه اختیارش دست دولشه، تو مهمونی و جلو سس همه کار میکنه
  • دبوی
    دبوی به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    این لاشی بزن دررو هست. به درد کار این بنده خدا نمیخوره
  • majid
    majid به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    آدم باکره هرجوری که باشه، سس که ببینه و دولش پاشه دیگه اختیارش دست دولشه، تو مهمونی و جلو سس همه کار میکنه
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 reacted to Iranescence's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    خب بالاخره من کشیکم تموم شد….میتونم بگم سخت ترین دوران زندگیم رو دارم سر میکنم نمی دونم گفتم یا نه تخصص جراحی قبول شدم به جرات میگم جز...
  • Iranescence
    به نظر خیلی آدم سنتی و تعصبی هستی ! درگیر سن و سال و ازدواج و اینا هم هستی ! تو سن ۳۲ با شرایط حالا کسی درگیر زن و بچه نیست ! در جهان...
  • Iranescence
    Iranescence reacted to Amir's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    من حس میکنم یه کم رویاپردازانه داری رفتار میکنی از این آدمهایی هستی که از یکی خوشت میاد تا اسم بچه هم تو افکارت انتخاب میکنی احتمالاً...
  • amirradan26
    به نظر خیلی آدم سنتی و تعصبی هستی ! درگیر سن و سال و ازدواج و اینا هم هستی ! تو سن ۳۲ با شرایط حالا کسی درگیر زن و بچه نیست ! در جهان...
  • وکیل الرعایا
    حرفای الان +اون طومارت که چند صفحه پیش برا دکی نوشتی نشان از این میده که شما خودت در رابطه با جنس مخالف مشکل داشتی و مثل برادر بیزی همش...

عقب
بالا