آخرین فعالیت

• Amir7310
    Amir7310 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    سمت روستاهای خراسان شمالی میگن به مفت زن میدن بهت. میخواستم یدونه بیارم خونه ام کارای خونه انجام بده لباس بشوره و غذا درست کنه 😁😁 اینقدر...
  • Amir7310
    Amir7310 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    :rolleyes: وبمستری دردسرش بیشتر بود. در یک لحظه کل درامدتو از دست میدادی ولی بازار نه دکی زندگیو سخت نکن الان اینقدر بی شوهری هست که...
  • Q--Q
    Q--Q به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    ن هنوز مثل شما دکترا نگرفتم 😂
  • nima
    nima به موضوع بحث و گفتگو بین وبمسترها پاسخ داد.
    دوستان درگاه پرداخت کارت به کارت معتبر میشناسید؟ ظاهرا اینماد لازم نیست براشون
  • nima
    nima reacted to Iranescence's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    بازم کشیک هستم فردا شب میام جواب طولانی میدم
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    بازم کشیک هستم فردا شب میام جواب طولانی میدم
  • دبوی
    اینم اضافه کنم که من دیگه مشکل پیدا کردن کسی واسه خودم رو ندارم. فقط نمیخوام واردش بشم. چون زندگیم داغونه. شاید باورتون نشه،3 تا دختر...
  • دبوی
    دختر همسایه روبرو مغازه ام دو سالی بهم آمار میداد (خوشگله و حتی قدش هم خیلی از من بلندتره!!!) و منم کم محلی میکردم که بره چون زندگیم رو...
  • A
    Amir به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    شما که دکترای رابطه داری بیا توصیه های خردمندانه بده نظرت محترمه اما برام مهم نیست تجربیات شخصیمو صرفاً بازگو کردم
  • دبوی
    دبوی reacted to Amir7310's post in the thread از هر دری سخنی.. with Love Love.
    من دیگه وقت این کارا رو ندارم صب ساعت 5.30 از خواب بیدار میشم تا 9 شب یکسره مغازم هستم تلفنام از ساعت 6 صبح شروع میشه تا..شب اینستا و...
  • دبوی
    دبوی reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Sad Sad.
    نه که خودت تا پلیس بیاد کروکی بکشه تو صحنه ثابت قدم و استوار و پابرجا میمونی 😂😂😂
  • دبوی
    دبوی reacted to Q--Q's post in the thread از هر دری سخنی.. with Sad Sad.
    الان ما که سنمون از تو بیشتره چی بگیم 😐😐
  • دبوی
    دبوی reacted to omidss3's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    لاشی حالا اگه لاپامون چاک داشت تا صبح برامون طومار مینوشتی:p
  • دبوی
    دبوی reacted to I.AM.GROOT's post in the thread از هر دری سخنی.. with Sad Sad.
  • دبوی
    دبوی reacted to omidss3's post in the thread از هر دری سخنی.. with Sad Sad.
    به دخترای امروزی که تو فاز سنتی نیستن نباید پیشنهاد آشنایی بدی باید سیگنال بدی بهشون حتی به هفتادیا هم پیشنهاد مستقیم نمیدن اینکه...

عقب
بالا