• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• nima
    nima reacted to moo's post in the thread قیمت طلا with Like Like.
    طلا در دو روز هزار دلار سقوط کرد !
  • nima
    nima reacted to amirradan26's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Like Like.
    طرف خونش واحد 5 بود من زنگ واحدای دیگه رو زدم گفتم بابت کلاهبرداری که کردی بیا پایین آخر زنگ یارو رو زدم، تقریبا جماعتی جمع شد این دیوث...
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 به موضوع قیمت طلا پاسخ داد.
    درست میگید من آبشده نخریدم هیچوقت. شکسته میخرم به قیمت تابلو. به همون قیمت هم میفروشم.
  • pedram12
    قالب سنگینه ولی سئو خیلی خوبی داره توی گوگل خوب بالا میاد. از هاست قوی مثل دی ال استفاده کنید با این قالب ۳ هیچ از رقبا جلو تری
  • hamedovic5405
  • hamedovic5405
    طرف خونش واحد 5 بود من زنگ واحدای دیگه رو زدم گفتم بابت کلاهبرداری که کردی بیا پایین آخر زنگ یارو رو زدم، تقریبا جماعتی جمع شد این دیوث...
  • pedram12
    pedram12 به موضوع قیمت طلا پاسخ داد.
    کلا روال بازار ایران همینه مثقال طلا ۱۷ گرم ۱۸ شما تقسیم بر ۹ کنی مثقال ۱۸ بدست میاد که اصلا تو لفظ بازار استفاده نمیشه
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 به موضوع قیمت طلا پاسخ داد.
    برای ۱۷ درست میگید. تصور من این بود برای ۱۸ عیار نوشتید.
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 reacted to pedram12's post in the thread قیمت طلا with Like Like.
    مثقال طلای ۱۷ یا همون مظنه آبشده در میاد برای گرم ۱۸ عیار جواب رو تقسیم بر 4.3318 می‌کنیم فرمولی که اتحادیه طلا و جواهر داده و کاسب و...
  • pedram12
    https://www.tgju.org/news/2572/%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B7%D9%84%D8%A7
  • pedram12
    مثقال طلای ۱۷ یا همون مظنه آبشده در میاد برای گرم ۱۸ عیار جواب رو تقسیم بر 4.3318 می‌کنیم فرمولی که اتحادیه طلا و جواهر داده و کاسب و...
  • Q--Q
    این کتاب رو تو 11 سالگی با چاپ قدیمش همسایه مون بهم هدیه داد داستانش خیلی درامه اگه وقت داشتین تو فیدیبو یا ب صورت پی دی اف بخونین...
  • majid
    majid به موضوع شکایت از صاحب خانه پاسخ داد.
    پس احتمالا "لوسیل" رو هم با خودت برده بودی 😂
  • majid
    majid reacted to amirradan26's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Haha Haha.
  • Karlee

عقب
بالا