• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• دبوی
    دبوی به موضوع تنهایی و ازدواج پاسخ داد.
    سندروم دبویه مومن
  • nima
    nima به موضوع سوالات پیرامون چک پاسخ داد.
    https://www.irna.ir/news/85934962/%D8%B4%DB%8C%D9%88%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%B9%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D9%82%D9%81-%D8...
  • LordShadows
    LordShadows به موضوع سوالات پیرامون چک پاسخ داد.
    اولین باره دارم همچین چیزی میشنوم و تا حالا به این مشکل بر نخوردم بخشنامه‌ای خبری از بانک مرکزی شنیدین؟ هر برگ بالای ۴۰۰ رو فاکتور...
  • LordShadows
    LordShadows reacted to nima's post in the thread سوالات پیرامون چک with Like Like.
    داداش مخت خیلی ترافیک فکری داره.. سوال تاپیک این بود که سقف رقم برای امتیاز 25 چقدره؟ چون شنیدم گفتن هرکس تا یه عدد میتونه چک بده...
  • nima
    nima reacted to majid's post in the thread تنهایی و ازدواج with Like Like.
    فعلا یکی دو هفته دیگه کشش بده، دم یکی دیگه رو نبند به خودت تو این اوضاع، که اعصابت بکلی به هم میریزه. فکر کن تازه با یکی رابطه جدی...
  • nima
    nima reacted to omidss3's post in the thread تنهایی و ازدواج with Like Like.
    نه سایت بلاگیه با همین ایدی تو پرشین تولز هم بودم ..... منم دیگه همکارا کیس معرفی میکنن شل نه میگم :ROFLMAO: باورت نمیشه روزی نیست که...
  • nima
    nima به موضوع سوالات پیرامون چک پاسخ داد.
    داداش مخت خیلی ترافیک فکری داره.. سوال تاپیک این بود که سقف رقم برای امتیاز 25 چقدره؟ چون شنیدم گفتن هرکس تا یه عدد میتونه چک بده...
  • abiabiabi
    abiabiabi به موضوع آشنایی با اعضای جدید پاسخ داد.
    نونوایی رو تعطیل کردی؟؟؟ همه که از نونت راضی بودن
  • LordShadows
    LordShadows به موضوع سوالات پیرامون چک پاسخ داد.
    امتیاز ۲۵ به احتمال زیاد بانک شهر هم همون تعداد برگ های دسته چک حالا دقیق نمیگم چون تا حالا با شهر کار نکردم ولی روال بانک صادرات و رفاه...
  • majid
    majid به موضوع تنهایی و ازدواج پاسخ داد.
    فعلا یکی دو هفته دیگه کشش بده، دم یکی دیگه رو نبند به خودت تو این اوضاع، که اعصابت بکلی به هم میریزه. فکر کن تازه با یکی رابطه جدی...
  • LordShadows
    LordShadows reacted to nima's post in the thread سوالات پیرامون چک with Like Like.
    ممنون.. ولی سوالم چیز دیگه یی بود.. در مورد امتیاز حساب 25 بود..
  • majid
    majid reacted to nima's post in the thread تنهایی و ازدواج with Like Like.
    فشار تنهایی چنان بهم فشار آوررد.. بعد مدت ها رفتم پوشه بایگانی عکس دخترای مورد علاقه قبلیم... یکیشون رو انتخاب کردم.. گفتم تو مجازی...
  • omidss3
    omidss3 به موضوع تنهایی و ازدواج پاسخ داد.
    نه سایت بلاگیه با همین ایدی تو پرشین تولز هم بودم ..... منم دیگه همکارا کیس معرفی میکنن شل نه میگم :ROFLMAO: باورت نمیشه روزی نیست که...
  • nima
    nima به موضوع تنهایی و ازدواج پاسخ داد.
    فشار تنهایی چنان بهم فشار آوررد.. بعد مدت ها رفتم پوشه بایگانی عکس دخترای مورد علاقه قبلیم... یکیشون رو انتخاب کردم.. گفتم تو مجازی...
  • Z
    zgg123 به موضوع آشنایی با اعضای جدید پاسخ داد.
    منم پاک کننده هستم

عقب
بالا