• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• nima
    nima reacted to Parviz_r's post in the thread سوالات پیرامون چک with Like Like.
    هنوز سایت یا روشی که معلوم و مشخص کنه تا چقدر اعتبار نوشتن چک دارید ، مشخص نشده فعلا که همون رتبه بندی اعتباری هست که، برای وام و...
  • pedram12
    pedram12 reacted to hamedovic5405's post in the thread قیمت طلا with Like Like.
    درست میگید من آبشده نخریدم هیچوقت. شکسته میخرم به قیمت تابلو. به همون قیمت هم میفروشم.
  • hamedovic5405
    اضافه شدن قابلیت درج سابقه فعالیت معاملاتی در سایت های دیگر , در پروفایل کاربری اضافه شدن قابلیت درج شغل و حرفه فعالیت در پروفایل...
  • Parviz_r
    Parviz_r به موضوع سوالات پیرامون چک پاسخ داد.
    هنوز سایت یا روشی که معلوم و مشخص کنه تا چقدر اعتبار نوشتن چک دارید ، مشخص نشده فعلا که همون رتبه بندی اعتباری هست که، برای وام و...
  • LordShadows
    اضافه شدن قابلیت درج سابقه فعالیت معاملاتی در سایت های دیگر , در پروفایل کاربری اضافه شدن قابلیت درج شغل و حرفه فعالیت در پروفایل...
  • LordShadows
    LordShadows reacted to nima's post in the thread سوالات پیرامون چک with Like Like.
    https://www.irna.ir/news/85934962/%D8%B4%DB%8C%D9%88%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%B9%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D9%82%D9%81-%D8...
  • Karlee
    Karlee به موضوع اندوخته پاسخ داد.
    اندوخته اصلی مون اینه:
    • Screenshot 2026-02-03 094153.jpg
  • Amir
    Amir reacted to amirradan26's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Like Like.
    خب شانست طرف ترسو بوده و کارت به دادگاه نکشیده بعید میدونم بابت تریاک کشیدن دستت به جایی بند میشده :D
  • Amir
    Amir به موضوع شکایت از صاحب خانه پاسخ داد.
    دقیقاً دستم به جایی بند نبود فقط اظهارنامه که دادم این ترسید فکر کرد شکایته اینو تو حرفای آخرش فهمیدم 😂😂
  • O
    omid arianpoor به موضوع اندوخته پاسخ داد.
    جواب درست بدید ملاعین وگرنه به سیره ی مولایم چاک نوب باهاتون برخورد قهرآمیز میکنم
  • Lost
    Lost reacted to ADMIN's post in the thread اطلاعیه های روز رسانی ها with Like Like.
  • Navid
    Navid reacted to amirradan26's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Haha Haha.
    طرف خونش واحد 5 بود من زنگ واحدای دیگه رو زدم گفتم بابت کلاهبرداری که کردی بیا پایین آخر زنگ یارو رو زدم، تقریبا جماعتی جمع شد این دیوث...
  • ADMIN
    • 1.jpg
  • Mohsen_14
    Mohsen_14 به موضوع شکایت از صاحب خانه پاسخ داد.
    ز زدی واحدها همه اومدن پایین ، خب دِ بعدش لامصب ؟! 🥴👻 بعد که همه اومدن پایین بگو ، مگه فیلم اصغر فرهادیه که وسط دعوا ول میکنی میری
  • Mohsen_14
    Mohsen_14 reacted to amirradan26's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Like Like.
    طرف خونش واحد 5 بود من زنگ واحدای دیگه رو زدم گفتم بابت کلاهبرداری که کردی بیا پایین آخر زنگ یارو رو زدم، تقریبا جماعتی جمع شد این دیوث...

عقب
بالا