• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

خرید تلویزیون..؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hamid2day
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Hamid2day

مدیر ارشد
لایک ها
1369
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
دوستان تلویزیون برای منزل چی پیشنهاد میکنید؟

دوستان تلویزیون برای منزل چی پیشنهاد میکنید؟
تی سی ال یه مدت تی وی های خوبی میزد، ببین تو بانه چی پیدا میکنی، پنلش با ال جی یا سامسونگ فرقی نداره عملاً خود تی سی ال یکی از بزرگترین تولید کنندگان پنل تو جهانه.

برای تلویزیون و بررسیش یه سایت بود قبلا که متاسفانه دیگه دسترسی بهش نیست
ریویو کامل داشت بر اساس کاربرد و ... راحت میتونستی انتخاب کنی

زومیت هم یه زمانی این قابلیت رو داشت

سایت ریتینگ کامل ترین وبسایت برای بررسی تخصصی تی وی و مانیتور بود.

اگه مابین سامسونگ و ال‌جی موندی برو سمت ال‌جی.
یه رسیوردار بگیر خلاص موقع نصب و تنظیم کانال هاشم به حرف این رسیور فروش ها توجه نکن که میگن این تعویض کانالش سخته نمیدونم تغییر مسیرش سخته خیلیم راحت فقط تنظیم اولیش یکم زمان بره که باید مسیرهارو دستی وارد کنن، برای همین میگن بیا برات مینی بیارم نصب کنم و از این حرفا.

اگه مابین سامسونگ و ال‌جی موندی برو سمت ال‌جی.
یه رسیوردار بگیر خلاص موقع نصب و تنظیم کانال هاشم به حرف این رسیور فروش ها توجه نکن که میگن این تعویض کانالش سخته نمیدونم تغییر مسیرش سخته خیلیم راحت فقط تنظیم اولیش یکم زمان بره که باید مسیرهارو دستی وارد کنن، برای همین میگن بیا برات مینی بیارم نصب کنم و از این حرفا.
آره در موردش هم خوندم و اینکه سیستم عامل اختصاصی داره
ما الان هم ال جی داریم
سامسونگ به خاطر کیفیت تصویرش مخصوصا برای فیلم نگاه کردن میگن محشره
بهترین هم میگن سونی هست که خیلی گرونه

ما الان هم ال جی داریم
آره سونی با اختلاف بهتره ولی قیمتش هم اختلاف داره همونقدر

ما الان هم ال جی داریم
قبل از قطع شدن نت سری جدید ال جی اومده بود فکر کنم C9
ببین تو بانه چطوریه، الان پنل های میکرو RGB اومده یه چیز عجیب غریبی هستش...
کیفیت رنگش از اولد هم بهتره تازه دردسرهای اولد رو نداره.

قبل از قطع شدن نت سری جدید ال جی اومده بود فکر کنم C9
ببین تو بانه چطوریه، الان پنل های میکرو RGB اومده یه چیز عجیب غریبی هستش...
کیفیت رنگش از اولد هم بهتره تازه دردسرهای اولد رو نداره.
micro RGB یا micro LED؟

مارو باش

تلویزیون ال جی اولد C5 مدل 55 اینچ​

154 میلیون
چه خبرررررررر

هر کار میکنی فقط پاناسونیک نخر....
ما ۳ تا خانواده ۱۵ ۱۷ سال پیش که پاناسونیک اصلش ایران بود و گیر میومد رفتیم ژاپنش هم خریدیم با بدبختی و اینا حالا کار نداریم....

عین امار هر ۳ تلویزیون بعد از ۲ سال کار نمیدونم فلان قطعه اش خراب شد یادم نی دقیقا چی یود قطعه... حالا مال ما مثلا ۲ سال ۲ ماه اون یکی ۲ سال و نیم یکی هم مثلا ۲ سال در یک بازه زمانی ۶ ماه هر ۳ تاشون مشکل خورد ...دقیقا هم هر سه تاشون همون قطعه خراب شد..بعد حالا مگه گیر میومد ...فکر کن مثلا تلویزیون پاناسونیک خریدی ۱ میلیون تومان و بعد اون قطعه اش با اجرت ۲۰۰ هزارتومن قیمتش بود اون موقع پول کمی نبود...تعمیرکار اشنا گیر اوردیم و قطعه مشابه اورد اصلش اصلا نبود با هزار بدبختی اومد عوض کرد گفت اقا اینا همشون همین جورین توصیه میکنم بعد درست کردن بفروشید چون بازم بعد ۱ ۲ سال همین مشکل هست...ما که با یکی دیگه از خانواده ها فروختیم و سامسونگ خریدیم اون یکی خانواده نگه داشتن دقیقا باز بعد ۱ سال و نیم خراب شد مال اونا.....حالا این دفعه همون قطعه با اجرتش میشد ۵۰۰ تومن یا ۶۰۰ تومن فکر کنم...هیچی دیگه اونا بی خیال تعمیر شدن و رسما انداختنش دور...اونام رفتن سونی خریدن ....

من میفهمم ممکنه در خط تولید اشکالی باشه یا یک سری مشکل طراحی ایرادداری داشته باشن و نمیشه به تمام محصولات پاناسونیک تعمیم داد ولی خب دقت هم بکنید پاناسونیک این سالها عملا دیگه جایگاهی نداره تو این داستان ها و عملا سونی سامسونگ ال جی اون بالا هستن....بهتره بی خیالش بشید.

عقب
بالا