ال جیدوستان تلویزیون برای منزل چی پیشنهاد میکنید؟
ما یه دونه سام گرفتیم راضیی ایم ازش نمیدونم جدید ها هم اینجورین یا نهدوستان تلویزیون برای منزل چی پیشنهاد میکنید؟
تی سی ال یه مدت تی وی های خوبی میزد، ببین تو بانه چی پیدا میکنی، پنلش با ال جی یا سامسونگ فرقی نداره عملاً خود تی سی ال یکی از بزرگترین تولید کنندگان پنل تو جهانه.دوستان تلویزیون برای منزل چی پیشنهاد میکنید؟
زومیت هم یه زمانی این قابلیت رو داشتبرای تلویزیون و بررسیش یه سایت بود قبلا که متاسفانه دیگه دسترسی بهش نیست
ریویو کامل داشت بر اساس کاربرد و ... راحت میتونستی انتخاب کنی
سایت ریتینگ کامل ترین وبسایت برای بررسی تخصصی تی وی و مانیتور بود.برای تلویزیون و بررسیش یه سایت بود قبلا که متاسفانه دیگه دسترسی بهش نیست
ریویو کامل داشت بر اساس کاربرد و ... راحت میتونستی انتخاب کنی
هنوز هست یا یه زمانی بود؟سایت ریتینگ کامل ترین وبسایت برای بررسی تخصصی تی وی و مانیتور بود.
هست منتها دسترسی به نت نیست که چک کنه.هنوز هست یا یه زمانی بود؟
آره در موردش هم خوندم و اینکه سیستم عامل اختصاصی دارهاگه مابین سامسونگ و الجی موندی برو سمت الجی.
یه رسیوردار بگیر خلاص موقع نصب و تنظیم کانال هاشم به حرف این رسیور فروش ها توجه نکن که میگن این تعویض کانالش سخته نمیدونم تغییر مسیرش سخته خیلیم راحت فقط تنظیم اولیش یکم زمان بره که باید مسیرهارو دستی وارد کنن، برای همین میگن بیا برات مینی بیارم نصب کنم و از این حرفا.
آره سونی با اختلاف بهتره ولی قیمتش هم اختلاف داره همونقدرآره در موردش هم خوندم و اینکه سیستم عامل اختصاصی داره
ما الان هم ال جی داریم
سامسونگ به خاطر کیفیت تصویرش مخصوصا برای فیلم نگاه کردن میگن محشره
بهترین هم میگن سونی هست که خیلی گرونه
قبل از قطع شدن نت سری جدید ال جی اومده بود فکر کنم C9آره در موردش هم خوندم و اینکه سیستم عامل اختصاصی داره
ما الان هم ال جی داریم
سامسونگ به خاطر کیفیت تصویرش مخصوصا برای فیلم نگاه کردن میگن محشره
بهترین هم میگن سونی هست که خیلی گرونه
micro RGB یا micro LED؟قبل از قطع شدن نت سری جدید ال جی اومده بود فکر کنم C9
ببین تو بانه چطوریه، الان پنل های میکرو RGB اومده یه چیز عجیب غریبی هستش...
کیفیت رنگش از اولد هم بهتره تازه دردسرهای اولد رو نداره.
micro RGBmicro RGB یا micro LED
1000 دلاره واقعا پول یه گوشیه اونورآبمارو باش
تلویزیون ال جی اولد C5 مدل 55 اینچ
154 میلیون
چه خبرررررررر
هر کار میکنی فقط پاناسونیک نخر....