• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

اینترنت

هیچ کس به حرفای سه ماه پیش شاهزاده توجه نکرده بود، دو بار یکی تو یه پادکست و دیگری در یه کلیپ گلایه در مورد انفعال مردم گفت برای تظاهرات و ایجاد تغییر چند ماه بیشتر فرصت نداریم و نمیتونیم این موقعیت رو از دست بدیم، به نظرم تهدیدش کرده بودن اینم از زیر زبونش در رفت وگرنه چرا یه رهبر سیاسی باید بگه ما چند ماه بیشتر فرصت نداریم یه تکونی به خودتون بدید؟ مشخصه که اسرائیل تهدیدش کرده که اگر تونستی مردم رو بیاری و خودتون انقلاب کردید که عالی اما اگر نتونستی ما چاره ای نداریم جز پلن بی و نابودی کل زیرساخت ایران بدون تغییر حکومت، امیدوارم که اشتباه کنم و این اتفاق نیوفته ولی جوری که بوش میاد الان تو این فازیم.
ما تو معادلاتمون همیشه یه طرف قضیه رو به رسمیت میشناسیم و طرف دیگه رو ایگنور میکنیم همین باعث میشه زیاد خطا کنیم
همین ونزوئلا رو ببینید تا یک روز قبل از سقوط مادورو قرار بود برنده نوبل یا همون ماچادو رو بیارن همه چشمشون به طرف دهن آمریکا بود طوری که انگار یکه تازه درسته قدرت داره ولی باید طرف مقابلش رو هم راضی کنه منظورم چین و روسیه ست اینا چه ما دوست داشته باشیم چه دوست نداشته باشیم بازیگران اصلی سیاست جهانی ان و براشون مهم نیست کی میاد کی میره براشون این مهمه که منافعشون حفظ بشه مثل سوریه که اسد رفت ولی نیروی نظامی روسیه موند و همچنان بنادر سوریه رو تحویل روسیه دادن و ازش نگرفتن چون توافق شده بود روش...
ایران هم همینه باید روسیه و چین هم راضی بشه و امتیاز بگیرن وگرنه عاشق چشم و ابرو حاجی نیستن هر کی بیشتر بهشون سود بده رو اون توافق میکنن
تا الانم چک های سفید و امتیازات بی پایان حاجی همیشه طرفای روسی و چینی رو راضی نگه داشته
تا ببینیم چی پیش میاد

هیچ وقت نگفتن ما پلن برای براندازی داریم، خود بی بی گفته تغییر دست مردم ایرانه و دخالت نمیکنیم، اصلا نمیخواد هزینه کنه، جهود جماعت خسیس هست چرا بیاد هزینه تغییر حکومت یه جا دیگه رو بده؟
دیدارش با رضا پهلوی احتمالا در مورد تفاوت برنج آبکش و دمی بوده

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، یک منبع آگاه به فارس خبر داد کانا‌ل‌های تایید و احراز هویت شده و دارای تیک آبی در پیام رسان‌های بله، روبیکا، سروش پلاس و آی گپ به زودی فعال می‌شوند. پیش از این تنها کانال‌های رسانه‌های رسمی مجوز فعالیت داشتند.پیام رسان ایتا هم در حال آماده سازی زیرساخت‌های لازم برای فعال‌نمودن کانال‌های احراز هویت شده است.پیگیری‌ خبرنگار حوزه ارتباطات فارس نشان‌ می‌دهد قابلیت چت شخصی و فعالیت‌ در گروه‌ها در پیام‌ رسان‌های داخلی نیز به زودی فعال می‌شود.

کانال‌های شخصی و کسب‌وکار‌های فاقد تیک آبی و احراز هویت می‌توانند با طی مراحل تایید و احراز هویت فعالیت خود در اپلیکیشن های داخلی را آغاز کنند. شب گذشته نیز امکان ارسال پیامک فراهم شد، مسوولان ذی ربط اعلام کردند اینترنت به صورت‌ پله‌ای و مرحله‌ به مرحله متصل خواهد شد.

https://farsnews.ir/ScientificAcade...ار-جدید-از-بازگشایی-دسترسی-کاربران-به-اینترنت

ما تو معادلاتمون همیشه یه طرف قضیه رو به رسمیت میشناسیم و طرف دیگه رو ایگنور میکنیم همین باعث میشه زیاد خطا کنیم
همین ونزوئلا رو ببینید تا یک روز قبل از سقوط مادورو قرار بود برنده نوبل یا همون ماچادو رو بیارن همه چشمشون به طرف دهن آمریکا بود طوری که انگار یکه تازه درسته قدرت داره ولی باید طرف مقابلش رو هم راضی کنه منظورم چین و روسیه ست اینا چه ما دوست داشته باشیم چه دوست نداشته باشیم بازیگران اصلی سیاست جهانی ان و براشون مهم نیست کی میاد کی میره براشون این مهمه که منافعشون حفظ بشه مثل سوریه که اسد رفت ولی نیروی نظامی روسیه موند و همچنان بنادر سوریه رو تحویل روسیه دادن و ازش نگرفتن چون توافق شده بود روش...
ایران هم همینه باید روسیه و چین هم راضی بشه و امتیاز بگیرن وگرنه عاشق چشم و ابرو حاجی نیستن هر کی بیشتر بهشون سود بده رو اون توافق میکنن
تا الانم چک های سفید و امتیازات بی پایان حاجی همیشه طرفای روسی و چینی رو راضی نگه داشته
تا ببینیم چی پیش میاد
نه روسیه بخش بزرگی از تجهیزاتش رو خارج کرده فعلا کامل اونجا حضور نداره، تقریباً تمام رادارهای دوربرد و پدافندهاش رو خارج کرده هرچیزی هم که موند اسی شخم زد تموم شد رفت، روسیه و چین با حکومت بعدی هم کار میکنن اینجوری نیست که اجازه ندن کسی نیاد سرکار چون دست اونا نیست، چیزی که الان ج ا حفظ کرده نیروی سرکوبش هست و عدم حمایت خارجی از مردم، همین آمریکا و اسرائیل میتونستن نیروی سرکوب اینا رو از بین ببرن ولی وقتی انجام ندادن یعنی پلن براندازی حکومت نیست و یکبار هم نگفتن هدف ما اینه، تو سند امنیت ملی آمریکا ایران رو از جزو کشورهای خطرناک کنار گذاشته و فقط گفته ما متعهد هستیم از آبراه های بین المللی محافظت کنیم چیزی در مورد رژیم و اینکه باید کنترل بشه یا نه نگفته طبق همون هم عمل میکنن.

دیدارش با رضا پهلوی احتمالا در مورد تفاوت برنج آبکش و دمی بوده
رضا پهلوی قدرتی نداره که به اون دستور بده یا نه، یه جوری صحبت میکنید انگار طرف یکی از ثروتمند ترین آدمای دنیاست دستور بده به بی بی اونم میگه چشم! از این خبرا نیست.

من یک عمره همینو میگم
اگه جزو قشر ضعیف و بدون پشتوانه هستید جمع کنید برید
ایران قوی رو هیچ کشوری در دنیا نمیخواد
بر عکس ایران فلد استیت و فلج مورد پسند همه اس
مهاجرتم کار سختیه واقعا مخصوصا بدون پول
انتخاب بین بد و بدتره
دیگه رسیدیم ته خط به معنای واقعی کلمه
این وضعیت مسکنمون هست خرید ۱ مترش شده افسانه
ماشینمون که با سلام و صلوات میندازیم به راه و اصلا مشخص نیست هفته بعد روشن میشه یا ریق رحمت رو سر میکشه
خرید یه شونه تخم مرغ برامون سخت شده
وضع اقتصادی و بازار کار هم نگم برات
اینبار ایمان دارم که مهاجرت برای بقاست نه ساختن زندگی معمولی
بری که زنده بمونی چون تو ایران خرید یه ورق قرص استامینوفن هم داره نشدنی میشه حالا خدای نکرده یه جات درد بگیره دیگه کارت تمومه

دیگه رسیدیم ته خط به معنای واقعی کلمه
این وضعیت مسکنمون هست خرید ۱ مترش شده افسانه
ماشینمون که با سلام و صلوات میندازیم به راه و اصلا مشخص نیست هفته بعد روشن میشه یا ریق رحمت رو سر میکشه
خرید یه شونه تخم مرغ برامون سخت شده
وضع اقتصادی و بازار کار هم نگم برات
اینبار ایمان دارم که مهاجرت برای بقاست نه ساختن زندگی معمولی
بری که زنده بمونی چون تو ایران خرید یه ورق قرص استامینوفن هم داره نشدنی میشه حالا خدای نکرده یه جات درد بگیره دیگه کارت تمومه
جنگ واقعی وقتی شروع میشه که یکماه آب محله ای که زندگی میکنی رو قطع کنن، مردم ایران هنوز جنگ ندیدن فکر میکنن چهار تا بمب جنگه، وقتی سر یه لیوان آب با همسایت درگیر شدی اون وقت متوجه میشی جهنم واقعی یعنی چی.

جنگ واقعی وقتی شروع میشه که یکماه آب محله ای که زندگی میکنی رو قطع کنن، مردم ایران هنوز جنگ ندیدن فکر میکنن چهار تا بمب جنگه، وقتی سر یه لیوان آب با همسایت درگیر شدی اون وقت متوجه میشی جهنم واقعی یعنی چی.
دقیقا همینه
گل گفتی

مهاجرت دیگه یه انتخاب نیست
تنها راه بقاست
ایران همیشه سرجاشه،ولی مهاجرته که همیشه دردسترس نیست و سر بزنگاه باید کوله رو پیچید و رفت از این مملکت گل و بلبل
از این کشور گمون نکنم دیگه کشور در بیاد حتی خود مرحوم رو هم زنده کنن یه انگشت شصت نشون میده میگه کار من نیست درست کردن این
کشورای دیگه هم نشستن ما رو راه بدن!
شما میگی گیم زدی از سمت بالکان و بالتیک دوبار همون تجربه کم بوده؟

کشورای دیگه هم نشستن ما رو راه بدن!
شما میگی گیم زدی از سمت بالکان و بالتیک دوبار همون تجربه کم بوده؟
نه پس شکست و لوزر بودن رو قبول کنیم تو ایران جیکمون در نیاد
من شده از سیبری هم میرم ولی عمرمو تو این خرابه تلف نمیکنم صبح تا شب کاسه چه کنم چه کنم دستمون بگیریم بجای زندگی کردن چشممون به اخبار جهان باشه ببینیم کی چی گفت کی چیکار کرد بلکه یه ربطی به اینا داشته باشه که برن
اونی که میره ماییم نه اینا

تابستون هم بحران قطعی برق/بحران آب و صف برای یه 1.5 لیتری بعلاوه دلار 200 تومنی به مشکلات فعلی اضافه بشه اون وقته که دیدنی میشه زندگی ایرانی

من شده از سیبری هم میرم ولی عمرمو تو این خرابه تلف نمیکنم صبح تا شب کاسه چه کنم چه کنم دستمون بگیریم بجای زندگی کردن چشممون به اخبار جهان باشه ببینیم کی چی گفت کی چیکار کرد بلکه یه ربطی به اینا داشته باشه که برن
اگر قرار بود تغییری حاصل بشه بیش از ده میلیون ایرانی مهاجرت نمیکردن، طرف دیده با اعتراض هیچی حل نمیشه و مجبور به فرار شده.
عقل تک تک اینایی که مهاجرت کردن از ما بیشتر کار میکرده.

اونام خیلی قشنگ نامه ترک خاک تقدیمتون میکنن و خدانگهدار! حالا شما میخوای از سیبری برو (که به اروپا راه نداره) یا از قطب شمال. تمام حرفهای ملت اینجا غیرمنطقی شده.
مهاجرت پول حسابی میخواد پاسپورت قوی میخواد. کدومشو داریم؟ همین کشورای اطراف فوقش بشه رفت.

اگر قرار بود تغییری حاصل بشه بیش از ده میلیون ایرانی مهاجرت نمیکردن، طرف دیده با اعتراض هیچی حل نمیشه و مجبور به فرار شده.
مهاجرت داریم تا مهاجرت! زمانی که دلار هزارتومن یا کمتر بود بله، ولی همین که شد دو تومن چهار تومن یادت باشه کلی دانشجوی ایرانی از خارج برگشتن

مهاجرت داریم تا مهاجرت! زمانی که دلار هزارتومن یا کمتر بود بله، ولی همین که شد دو تومن چهار تومن یادت باشه کلی دانشجوی ایرانی از خارج برگشتن
اونا حماقت کردن، الان یا مردن یا شرف زجرکش شدن هستن.

اتفاقا منم میخوام برم ولی نه شیرم طاقی... همین کشورای اطراف همونشم خرج داره البته و مشخص نیست. پول خیلی مهمه نباید ریختش چاه ویل.

اگه حرفتون پناهندگیه که دیگه فعععععععک نکنم موفق بشید
اون زمان که سوریا گله ای میرفتن شاید

اونا حماقت کردن، الان یا مردن یا شرف زجرکش شدن هستن.
همون که آرش گفت. اینام که میگن پناهندگی در نهایت میگن مملکتتون جنگ نیست و دیپورت.
مهاجرت برای متولدای دهه شصت و پنجاه بود بیشتر. از همون سال 8 8 تورم شد دلار اینا همه رفت بالا سال 92 دانشگاه فارغ التحصیل شدم دلار شده بود سه تومن حدودا و همون موقع بود که دانشجوها چک برگشتی میشدن

از گشنگی بمیری توی اروپا کسی دستت نمیگیره یا ویزات نتونی تمدید کنی شوتت میکنن بیرون
راه برای زنده موندن تو اونجا بیشتر از ایرانه مگر اینکه تو اینجا خلافکار باشی زندگی برات بچرخه.

عقب
بالا