وکیل الرعایا
تایید هویت
چندسالشه :-دی؟من باور دارم این بیزی جای دیگه ای از ایران به دنیا اومده بود الان یه.. چیزی شده بوده کارخونه یا شرکتی چیزی... این بچه به معنای واقعی فعاله

چندسالشه :-دی؟من باور دارم این بیزی جای دیگه ای از ایران به دنیا اومده بود الان یه.. چیزی شده بوده کارخونه یا شرکتی چیزی... این بچه به معنای واقعی فعاله
ترمز میگیری قطع میشه؟از چرخ عقب ماشینم حین رانندگی صدای سوت کشیدن میاد شبیه صدای پیچوندن لامپ توی هلدر .یه مدت صداش رفع شد پیگیر نشدم ولی الان دوباره اون صدا برگشته . ب نظرتون مشکل از چیه ؟
پراید ۱۳۱ .ترمز و گاز که میگیرم رو صداش تاثیر دارهترمز میگیری قطع میشه؟
ماشین چیه؟ دف عقبه یا جلو؟
بعید میدونم از لنت باشه..از چرخ عقب ماشینم حین رانندگی صدای سوت کشیدن میاد شبیه صدای پیچوندن لامپ توی هلدر .یه مدت صداش رفع شد پیگیر نشدم ولی الان دوباره اون صدا برگشته . ب نظرتون مشکل از چیه ؟
راستش یه روز سیل اومده بوده بود تو اب رانندگی کردم از همون موقع اینطوری شدبعید میدونم از لنت باشه..
احتمالا چرخش توی چاله افتاده بربرینگ شکسته..
برای بررسی ، بعد از ۱۰دقیقه رانندگی دست بزن به رینگش ببین داغ کرده و دماش بیشتر از رینگ های دیگه ست؟
همینطور ،ماشین رو بذار رو جک.. با دست تایر رو بچرخون، ببین روون میچرخه یا نه؟
پس میتونه از زنگ زدگی بربرینگ هم باشه..راستش یه روز سیل اومده بوده بود تو اب رانندگی کردم از همون موقع اینطوری شد
تو ماشینای ایرانی چون قطعه فراوونه و قیمتش از اجرت مکانیک کمتر میشه هر چی باز میکنن بگین کمپلت عوض کنن با جنس شرکتی و تعمیر جواب نمیده و فقط اجرت رو زیادتر میکنهپس میتونه از زنگ زدگی بربرینگ هم باشه..
ببر تعمیرگاه نگاه کنه..
شاید با برطرف کردن زنگ زدگی ها و گریس زدن به بربرینگ ، خیلی ساده برطرف شه
میخوام موتور بیکالچ رو با هوندا عوض کنم
سوالم اینه که باک هوندا ها همه یک سازه؟
موتور بیکلاچ قطعاتش توقف تولید میشه و فوری از دور میره مدل دیگه ای میاد
در منتیجه یکی مثل من اگه باک موتورش بخاطر آبی که دولت توی بنزین میریزه زنگ بخوره
دیگه باک یا هیچ قطعه ای وجود نداره که استفاده کنم و عملا بخاطر یه مشکل، اسقاطی میشه
هوندا بگیرم. تمام قطعاتشون مثل همه؟

دیگه مهم نیستچندسالشه :-دی؟
نزدیک سی ؟ انقدر چس ناله !!دیگه مهم نیست
دیگه پیر شدم
نزدیک به سی
@download_it_botتو تلگرام رباتی چیزی هست ادرس یوتوب بهش بدیم برامون دانلود کنه؟
به جای سکس بگویید به این جوان بک لینک منظم در تمامی وب پخش کن جوری که اسپم نشینزدیک سی ؟ انقدر چس ناله !!
ورزش کن و سکس منظم داشته باش
شش ماه دیگه شکل و شمایل پیام هات عوض میشه اینجا
جواب اینو کسی فهمیدمشاهده پیوست 284
دوستان، من تست کردم ببینم بعد از سوختن سیمکارت و سلب و مالکیت بخاطر استفاده نشدن
اگر اکانت تلگرام تایید دو مرحله ای باشه بازم دسترسی به اطلاعات گذشته فقط با سیمکارت ممکنه یا نه
خب الان فرض کنید به ایمیل و بازیابی پسورد دسترسی ندارم
بهم میگه یا برو توی ایمیلت یا اکانتت رو ریست کن
خب من الان هیچ گزینه ای برای ریست کردن اکانت ندارم، کجاشه؟
نداره همچین چیزی
خیلی زود میشه . یه عکس ازت میگیرن و فکر کنم یه هفته ای شناسنامه جدید بهت میدنکسی شناسنامه جدید گرفته؟ شرایط تعویض چطوریاس
نه هستکاربری پرشین شما هم خود ب خود پریده؟؟