• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

عکس کنسول های قدیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه سری کنسول هم من دیدم جدیدا تبلیغ میکنن در حد یه فلشه و روش پر از بازی های نوستالژی
نوید بهتر در جریانه احتمالا @Navid
بله اونها هم بدرد کسی می خوره که سی دی نمی خواد بخره و بازیها را دانلود کنه بریزه توش. دی جی کالا داره

بله اونها هم بدرد کسی می خوره که سی دی نمی خواد بخره و بازیها را دانلود کنه بریزه توش. دی جی کالا داره
همون گیم استیک ها رو نمیگی طرح پی اس فایو زدن؟

همون گیم استیک ها رو نمیگی طرح پی اس فایو زدن؟
بله گیم استیک ها هم مثل فلش هستند البته مارک های دیگه هم توی بازار هست

این چیه؟ کاش اسمشون و توضحات هم میذاشتی...
این فلاپی میخوره؟
این سگا ترا درایو است کامپیوتر شخصی شرکت سگا فلاپی هم میخوره و دسته های سگا می خوره خیلی گرون قیمت است البته مال من نیست عکس از نت است

این سگا ترا درایو است کامپیوتر شخصی شرکت سگا فلاپی هم میخوره و دسته های سگا می خوره خیلی گرون قیمت است البته مال من نیست عکس از نت است
چ جالب چرا دیگه عکس نمیذاری؟

همین چیز قدیمی قیمتش 100 میلیون...

چ جالب چرا دیگه عکس نمیذاری؟
آره خیلی گرونه اما تمیز و کلکسیونی را میشه از سایت ایبی پیدا کرد. مال این سایت زیاد تمیز نیستند. فکر کنم خودش از خارج میاره. عکس هم بعدا میزارم چشم

مارک های متفرقه هستند اما بیشتر در بازار گیم استیک است
فکرام رو کردم ب نظرم پلی 4 کپی خور شده برای بازیای دو نفره بهتره میشه ی راهنمایی بدی از قیمت تا بقیه چیزا؟

فکرام رو کردم ب نظرم پلی 4 کپی خور شده برای بازیای دو نفره بهتره میشه ی راهنمایی بدی از قیمت تا بقیه چیزا؟
چرا انقد دنبال کپی خورین؟ به خدا شناسنامه گیمری یه گیمر، تو ارجیناله... من الان از سال ۲۰۰۹ تروفی دارم زمان پلی استیشن۳ رو اکانت ps م... هر وقت میبینم خاطراتم زنده میشه و بعضا میبینم چه بازیهایی رو وقت گذاشتم تر‌وفی پلاتینومشونو گرفتم.
مگه آدم چقدر میخواد بازی بخره؟ تازه بازیها تخفیفهای خوبیم بعضا میخورن، اگه ریترو و قدیمیم باشن که رسما مفتن حتی بازیهای همین یه نسل پیش رسما مفت میفتن.

کپی خور در کل برای قبل نسل هفت بود... بعدش انلاین اومد... تروفی و اچیومنت ‌و قابلیتهای مختلف مولتی پلیر و انلاین...

چرا انقد دنبال کپی خورین؟ به خدا شناسنامه گیمری یه گیمر، تو ارجیناله... من الان از سال ۲۰۰۹ تروفی دارم زمان پلی استیشن۳ رو اکانت ps م... هر وقت میبینم خاطراتم زنده میشه و بعضا میبینم چه بازیهایی رو وقت گذاشتم تر‌وفی پلاتینومشونو گرفتم.
مگه آدم چقدر میخواد بازی بخره؟ تازه بازیها تخفیفهای خوبیم بعضا میخورن، اگه ریترو و قدیمیم باشن که رسما مفتن حتی بازیهای همین یه نسل پیش رسما مفت میفتن.

کپی خور در کل برای قبل نسل هفت بود... بعدش انلاین اومد... تروفی و اچیومنت ‌و قابلیتهای مختلف مولتی پلیر و انلاین...
من پی سی دارم حقیقتش زیاد سر در نمیارم کپی خور رو هم شنیدم منظورم ی جوری بود ک مثلا دو میلیون یا سه تومن پول بازی ندم منی ک گیم ها رو روی پی سی رایگان با کرک بازی کردم ی عمره...

فقط میخوایم دور هم بشینیم چند تا بازی فان مث کراش ماشینی و شبیهش رو دو نفره پلی بدیم و بخندیم...

خواستی بخری پیشنهاد من اینهاز ایسام بخری که خیالت راحت باشه سایت هایی مثل پی سی پین و دیوار و اینا که اول باید پول را به حساب فروشنده بزنی ریسکی است الان قیمت ها رشد داشته و بالای 30 تومن است کپی خور هم بگیری دیگه نیاز به دیسک نداری

خواستی بخری پیشنهاد من اینهاز ایسام بخری که خیالت راحت باشه سایت هایی مثل پی سی پین و دیوار و اینا که اول باید پول را به حساب فروشنده بزنی ریسکی است الان قیمت ها رشد داشته و بالای 30 تومن است کپی خور هم بگیری دیگه نیاز به دیسک نداری
خوب الان مشخصاتی ریجینی فت و اسلیمی چیزی نمیخواد بلد باشم؟ نو و کهنه فرقی نداره؟

خوب الان مشخصاتی ریجینی فت و اسلیمی چیزی نمیخواد بلد باشم؟ نو و کهنه فرقی نداره؟
والا من یکدونه فت دارم خیلی وقته درم خیلی خوب کار میکنه نه صدا نه باگ نه هیچ مشکلی خواستی بخری دقت کن و یا بپرس که دستگاه پلم باشه و باز نشده باشه ریجن فرقی نداره هارد 1 ترا بگیر که بازی زیاد توش بریزی. نوش دیگه تولید نمیشه باید دست دو بگیری دسته هاشم اصلی باشه اگر کپی خور بگیری دیگه نمی تونی آنلاین بازی کنی

والا من یکدونه فت دارم خیلی وقته درم خیلی خوب کار میکنه نه صدا نه باگ نه هیچ مشکلی خواستی بخری دقت کن و یا بپرس که دستگاه پلم باشه و باز نشده باشه ریجن فرقی نداره هارد 1 ترا بگیر که بازی زیاد توش بریزی. نوش دیگه تولید نمیشه باید دست دو بگیری دسته هاشم اصلی باشه اگر کپی خور بگیری دیگه نمی تونی آنلاین بازی کنی
آنلاین نمیخوام اینایی ک دیجی کالا داره حدود 60 و خورده ای هست ب اسم نو پس چیه؟

آنلاین نمیخوام اینایی ک دیجی کالا داره حدود 60 و خورده ای هست ب اسم نو پس چیه؟
اینا قبلا خریدن انبار کردن. از ایسام بخری یک هفته مهلت تست داری با نصف قیمت این می تونی بخری فروشنده های خوبی هم داره. باز هر جور خودت می دونی

عقب
بالا