گیک کلاب

اظهارنامه مالیاتی مشاغل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured

Mazi

مدیر گفتگوی آزاد
سلام این اظهار نامه مالیات مشاغل برای ۱۴۰۳ کی باز میشه سایت؟ تبصره ۱۰۰ هم فعال نیست.

تو گوگل هم چیزی پیدا نکردم تو خود سایت دارایی هم ننوشته‌‌‌‌
امسال چرا هیچ خبر نیست....تکلیف چیه کسی خبر داره؟

خب ظاهرا تا من به فکر افتادم بخش نامه اومد 😃

تا اخر مرداد مهلت هست.برید فعلا حال کنید تا پوستتون بکنن وقت دارید😀

Screenshot_20250611-202306_Telegram.jpg

ماده 100 باز نیست؟ هرجاش میرم پیدا نمیکنم
یک جا زده اظهارنامه و ماده 100، روش کلیک میکنم. فقط اظهارنامه میاد اونم برای 1402 و قبلش

ماده 100 باز نیست؟ هرجاش میرم پیدا نمیکنم
یک جا زده اظهارنامه و ماده 100، روش کلیک میکنم. فقط اظهارنامه میاد اونم برای 1402 و قبلش
کسایی که زیر 5 میلیارد فروش داشتن میتونن تبصره 100 بزنن؟

امروز وارد سامانه مالیات شدم و هنوز امکان ماده ۱۰۰ باز نشده حتی برای ایجاد اظهارنامه عادی هم تا سال ۱۴۰۲ رو فقط دارد و امکان ایجاد ۱۴۰۳ نبود فعلا و این پیغام هم زده بود

20250814_090907.jpg

که به نظر میاد مهلت تا اخر شهریور شده و کلا هنوز هیچ گونه اظهارنامه ای چه به صورت عادی و چه ماده ۱۰۰ امکان ایجاد ندارد.

امروز وارد سامانه مالیات شدم و هنوز امکان ماده ۱۰۰ باز نشده حتی برای ایجاد اظهارنامه عادی هم تا سال ۱۴۰۲ رو فقط دارد و امکان ایجاد ۱۴۰۳ نبود فعلا و این پیغام هم زده بود

مشاهده پیوست 590

که به نظر میاد مهلت تا اخر شهریور شده و کلا هنوز هیچ گونه اظهارنامه ای چه به صورت عادی و چه ماده ۱۰۰ امکان ایجاد ندارد.
شما تا حالا اظهار نامه پر کردید یا همیشه تبصره ماده 100 استفاده کردین؟

دوستان چگونه بفهمیم مشمول سامانه مودیان هستیم چون میگن کسایی که مشمول سامانه مودیان هستن ماده 100 براشون فعال نمیشه

سرچ کن گوگل فکر کنم ۲ سال پیش اطلاعیه داده بودن تعدادی مشاغل شامل نیستن مثل رستورانها و داروخانه ها و .... لیست داده بودن

عقب
بالا