نه عجله که ندارمعجله داری پول بدی؟
احتمالا میزارن برای بعد از محرم
ماده 100 باز نیست؟ هرجاش میرم پیدا نمیکنم
یک جا زده اظهارنامه و ماده 100، روش کلیک میکنم. فقط اظهارنامه میاد اونم برای 1402 و قبلش
فعال بشه برامون اس میاد؟هنوز فعال نشده
کسایی که زیر 5 میلیارد فروش داشتن میتونن تبصره 100 بزنن؟ماده 100 باز نیست؟ هرجاش میرم پیدا نمیکنم
یک جا زده اظهارنامه و ماده 100، روش کلیک میکنم. فقط اظهارنامه میاد اونم برای 1402 و قبلش
ماده ۱۰۰ فعال شده؟؟هنوز فعال نشده
نمیدونم پارسال فکر کنم 4 میلیارد بودکسایی که زیر 5 میلیارد فروش داشتن میتونن تبصره 100 بزنن؟
شما وارد پنل مالیاتی میشین پیامی براتون نمیاد؟ماده ۱۰۰ فعال شده؟؟
سلام اطلاع دارین اظهارنامه یا ماده 100 تا کی تمدید شده آیا برامون پیام میاد؟هنوز فعال نشده
سلام اطلاع دارین اظهارنامه یا ماده 100 تا کی تمدید شده آیا برامون پیام میاد؟
شما تا حالا اظهار نامه پر کردید یا همیشه تبصره ماده 100 استفاده کردین؟امروز وارد سامانه مالیات شدم و هنوز امکان ماده ۱۰۰ باز نشده حتی برای ایجاد اظهارنامه عادی هم تا سال ۱۴۰۲ رو فقط دارد و امکان ایجاد ۱۴۰۳ نبود فعلا و این پیغام هم زده بود
مشاهده پیوست 590
که به نظر میاد مهلت تا اخر شهریور شده و کلا هنوز هیچ گونه اظهارنامه ای چه به صورت عادی و چه ماده ۱۰۰ امکان ایجاد ندارد.
الان حدود ۱۰ سالی هست همیشه ماده ۱۰۰ استفاده کردمشما تا حالا اظهار نامه پر کردید یا همیشه تبصره ماده 100 استفاده کردین؟
پس فعلا خبری نیست لطفا خبری شد همینجا اعلام کنیدالان حدود ۱۰ سالی هست همیشه ماده ۱۰۰ استفاده کردم