گیک کلاب

سوالات متفرقه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
متاسفانه کسی را ندارم که این کار را بکنه اما می دونم باید با کارگو یا پست ارسال بشود که هزینش تا ایران خیلی زیاد می شود. بنظرم اگر ریسکش را میپزیرید با خود فروشنده مکاتبه کنی و بگی من ایران هستم
باید قاچاقی بیاد

این کولر بی صاحاب یک دفعه شروع کرده به صدا دادن. به نظر خود شفت، اون لوله وسطی، لق میخوره. چی کار باید کرد؟ چون من پیچی روی بلبرینگ ها ندیدم که بشه سفت کرد. فقط یک سوراخ داره برای روغن ریختن.

این صابخونه معلوم نیست این ابوقراضه رو از کجا پیدا کرده گذاشته برا من بدبخت.

این کولر بی صاحاب یک دفعه شروع کرده به صدا دادن. به نظر خود شفت، اون لوله وسطی، لق میخوره. چی کار باید کرد؟ چون من پیچی روی بلبرینگ ها ندیدم که بشه سفت کرد. فقط یک سوراخ داره برای روغن ریختن.

این صابخونه معلوم نیست این ابوقراضه رو از کجا پیدا کرده گذاشته برا من بدبخت.
اگه بتونی یه فیلم تهیه کنی بهتر میتونیم راهنمایی کنیم..
احتمالا یاتاقانش باید عوض شه..
پ ن : یاتاقان همون وضیه بلبرینگ رو انجام میده ولی بدون ساچمه ست.. توی طراحی کولر چون صداهای چرخش ساچمه های بلبرینگ خیلی رو اعقاب میشه ،بجاش از یاتاقان استفاده میکنن

@Navid
میگم شما کسی رو نمیشناسید از دیوار ترکیه جنس دست دوم تهیه کنه بیاره؟

اگر هم خودتون میتونید کمکی کنید یه بررسی کنید بگید قیمت نهاییش تا تهران تحویلم بدین چقدر میشه..
خرابی و مشکلات احتمالیش هم پای خودم..

بگردی سایتای ایرانی گیرمیاد

بگردی سایتای ایرانی گیرمیاد

نوش که گرونه..
دست دومش هم حدود 16 تومنه..
ولی اون تا میرسید دستم فوقش 7 تومن میشد..

اگه بتونی یه فیلم تهیه کنی بهتر میتونیم راهنمایی کنیم..
احتمالا یاتاقانش باید عوض شه..
پ ن : یاتاقان همون وضیه بلبرینگ رو انجام میده ولی بدون ساچمه ست.. توی طراحی کولر چون صداهای چرخش ساچمه های بلبرینگ خیلی رو اعقاب میشه ،بجاش از یاتاقان استفاده میکنن
فرداش خودش درست شد!
نفهمیدم خود موتور بود از خود شفت بود یا یاتاقان

لیست شلوغ ترین کانال های آپارات رو میخوام. حالا پردنبال کننده یا پر از ویدئو. ولی وقتی سرچ میکنم همه اونایی که تایید شدن و درآمد دارن میاد. من بر پایه درآمد نمیخوام
از کجا پیدا کنم؟

لیست شلوغ ترین کانال های آپارات رو میخوام. حالا پردنبال کننده یا پر از ویدئو. ولی وقتی سرچ میکنم همه اونایی که تایید شدن و درآمد دارن میاد. من بر پایه درآمد نمیخوام
از کجا پیدا کنم؟
اگه حوصله داری باید خزش کنی..
تمام آدرس های aparat.com/name رو بدست بیاری بعد عدد میزان فالور ها یا تعداد بازدید های تمام صفحات رو خزش کنی

درود دوستان.
مرکز حرفه ای که قیمتش هم مناسب باشه برای انجام دیتیلینگ (مات کردن بدنه خودرو) در تهران کجا هست؟

عقب
بالا