• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

سوالات متفرقه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
متاسفانه کسی را ندارم که این کار را بکنه اما می دونم باید با کارگو یا پست ارسال بشود که هزینش تا ایران خیلی زیاد می شود. بنظرم اگر ریسکش را میپزیرید با خود فروشنده مکاتبه کنی و بگی من ایران هستم
باید قاچاقی بیاد

این کولر بی صاحاب یک دفعه شروع کرده به صدا دادن. به نظر خود شفت، اون لوله وسطی، لق میخوره. چی کار باید کرد؟ چون من پیچی روی بلبرینگ ها ندیدم که بشه سفت کرد. فقط یک سوراخ داره برای روغن ریختن.

این صابخونه معلوم نیست این ابوقراضه رو از کجا پیدا کرده گذاشته برا من بدبخت.

این کولر بی صاحاب یک دفعه شروع کرده به صدا دادن. به نظر خود شفت، اون لوله وسطی، لق میخوره. چی کار باید کرد؟ چون من پیچی روی بلبرینگ ها ندیدم که بشه سفت کرد. فقط یک سوراخ داره برای روغن ریختن.

اگه بتونی یه فیلم تهیه کنی بهتر میتونیم راهنمایی کنیم..
احتمالا یاتاقانش باید عوض شه..
پ ن : یاتاقان همون وضیه بلبرینگ رو انجام میده ولی بدون ساچمه ست.. توی طراحی کولر چون صداهای چرخش ساچمه های بلبرینگ خیلی رو اعقاب میشه ،بجاش از یاتاقان استفاده میکنن

@Navid
میگم شما کسی رو نمیشناسید از دیوار ترکیه جنس دست دوم تهیه کنه بیاره؟

اگر هم خودتون میتونید کمکی کنید یه بررسی کنید بگید قیمت نهاییش تا تهران تحویلم بدین چقدر میشه..
خرابی و مشکلات احتمالیش هم پای خودم..

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...n-kardon-soundsticks-4-beyaz-1250925999/detay
بگردی سایتای ایرانی گیرمیاد

https://www.technolife.com/product-3835/-اسپیکر-دسکتاپ-هارمن-کاردن-مدل-soundsticks-4

اگه بتونی یه فیلم تهیه کنی بهتر میتونیم راهنمایی کنیم..
احتمالا یاتاقانش باید عوض شه..
پ ن : یاتاقان همون وضیه بلبرینگ رو انجام میده ولی بدون ساچمه ست.. توی طراحی کولر چون صداهای چرخش ساچمه های بلبرینگ خیلی رو اعقاب میشه ،بجاش از یاتاقان استفاده میکنن
فرداش خودش درست شد!
نفهمیدم خود موتور بود از خود شفت بود یا یاتاقان

لیست شلوغ ترین کانال های آپارات رو میخوام. حالا پردنبال کننده یا پر از ویدئو. ولی وقتی سرچ میکنم همه اونایی که تایید شدن و درآمد دارن میاد. من بر پایه درآمد نمیخوام
از کجا پیدا کنم؟

لیست شلوغ ترین کانال های آپارات رو میخوام. حالا پردنبال کننده یا پر از ویدئو. ولی وقتی سرچ میکنم همه اونایی که تایید شدن و درآمد دارن میاد. من بر پایه درآمد نمیخوام
از کجا پیدا کنم؟
اگه حوصله داری باید خزش کنی..
تمام آدرس های aparat.com/name رو بدست بیاری بعد عدد میزان فالور ها یا تعداد بازدید های تمام صفحات رو خزش کنی

درود دوستان.
مرکز حرفه ای که قیمتش هم مناسب باشه برای انجام دیتیلینگ (مات کردن بدنه خودرو) در تهران کجا هست؟

درود دوستان.
مرکز حرفه ای که قیمتش هم مناسب باشه برای انجام دیتیلینگ (مات کردن بدنه خودرو) در تهران کجا هست؟
حوصله داشته باشی توی ایسنتا بگردی پیدا میکنی..

آقا اینا که خودرو ثبت‌نام میکنند حواله شو می‌فروشند چطوریه؟
گواهینامه دیگه نمیخواد؟
من می‌خوام ثبت نام کنم حواله شو بفروشم یه پولی گیرم بیاد.
گواهینامه هم ندارم!

گواهینامه دیگه نمیخواد؟
گواهینامه هم ندارم!
شانس برنده شدنت خیلی کمه چون نزدیک 10 میلیون نفر ثبت نام کردند و تعداد معدود خودرو می دهند فکر نکنم گواهینامه بخواهد چون چیزی نگفته

گواهینامه دیگه نمیخواد؟
گواهینامه هم ندارم!
گواهینامه میخواد
+ اینکه این سری تموم شد
شانس هم پایینه کلا از هر ۲۰۰۰ نفر یکی برنده میشه

یکی از اقوام ما برای ماشین های هیبریدی برنده شد..
حدود 600 میلیون سود کرد..
(نمیدونم با فروش حواله و یا خرید و فروش ماشینه )

یاتاقان هاش نابود شده

من این خطم خیلی کم روشنه و فعاله
الان دیدم ۱۱۸ پول کارکرد اومده و نزدیک ۱۰۰ هزار پیامک
تماس گرفتم همراه اول میگه از آی مسیج هست
چه باید کرد
تماس های بین‌الملل غیر فعال کردم

پیوست ها

• Screenshot_20260109_183433_My-MCI.jpg
    Screenshot_20260109_183433_My-MCI.jpg
    55.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5
من این خطم خیلی کم روشنه و فعاله
الان دیدم ۱۱۸ پول کارکرد اومده و نزدیک ۱۰۰ هزار پیامک