• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تو این هاگیرواگیر باز عاشق شدم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع دبوی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
وضعیت
موضوع بسته شده است.
گور پدرشون - اینا هم دیگه نمیخواند. مشخصه.
منم حالم کم کم داره بهتر میشه. احتمالا دو هفته دیگه کامل خوب بشم. :ROFLMAO:

دقت کردید حالا که خواستم واقعا یکیو برا خودم جور کنم دلار شد 145 و سسم پکید؟ هر چی رسید به من پکید رفت.

دقت کردید حالا که خواستم واقعا یکیو برا خودم جور کنم دلار شد 145 و سسم پکید؟ هر چی رسید به من پکید رفت.
خوش قدم کی بودی تو😐

همه چی وحشتناک دار جلو میره

این دبوی دیگه اون دبوی سابق نمیشه

دبوی هزار بار به مو رسیده پاره شده بعد دوباره مثل ترمیناتور احیا شده

%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AF%DB%8C-1.jpg

قدیما در پی تی اصطلاحی داشتیم که بی برو برگرد در تمام موضوعات کاربرد داشت
نمیدونم چرا در حقش کم لطفی میکنید میشه

برو کی ...

.

به نظرتون یک بار دیدیم همو و باز بد نگاه کرد برم باهاش صحبت کنم بگم من به این دلیل نیومدم جلو و سوءتفاهم شده و فلان
و اصلا قصد ندارم بگم بیا دوست بشیم (جدی) فقط میخوام سوتفاهم باز نمونه و ...

ایده خوبیه؟ حداقل کدورت ها بخوابه و تموم بشه

یا کلا بی خیال بشم و به شخم بگیرم؟
نمیخوام مثل قدیما الکی کلی تایپ کنم
پسر خوب ، بزرگوار ، والامقام ....
آخه تو ۵ تا جمله با این بنده خدا تا حالا صحبت نکردی ، چه صنمی چه حرفی چه حدیثی ...
اگر همچین کاری کرده بودی چنان شیر فلکه رو روت میگرفت که باید با برق سه فاز به هوشت میاوردن . از ... آوردی همچین حماقتی رخ نداد .
بعلت دوری از اجتماع و روابط روزمره به طرز واضحی مستعد معضلات روحی هستی اینو جدی میگم نمونه حادش رو در فامیل دیدم
این لایف استایل داره شما رو به گای اعظم رهنون میکنه

باشه من تو توهمم
تو راست میگی
طرف سه سال افتاده بود دنبالم
چی میگی واسه خودت؟ حالا کسی به تو پا نمیده معنیش این نیست من توهم زدم. فردای همون شب که فهمید وا دادم همو دیدیم. کاملا اتفاقی. سرم پایین بود و داغون بودم
داشت با خانمی که سر خیابون رسونده بودش خداحفظی میکرد. منو زودتر دیده بود. سرمو بالا گرفتم، با یک لبخند تحقیرآمیز بهم زل زده بود و بعد روشو با یک حالت خاص برگردوند به طرف همون خانم. قشنگ با نگاهش گفت حقته و بکش. رد شدم و برگشتم نگاهش کردم دیدم بدجوری رفته تو فکر و ناراحت شده.

شیطونه میگه باهاش صحبت کنم برینم به هیکلتون
سه ساله من با اینا فیلم سینمایی دارم. چی میگید شماها؟

حاجی تو همینکه تو پاتوق پی تی بودی یعنی مثل همه ما معضل روحی روانی داشتی. حالا مدیرم بودی یعنی گنگت بالاتر بوده.

آخرین ویرایش:
شیطونه میگه باهاش صحبت کنم برینم به هیکلتون
سه ساله من با اینا فیلم سینمایی دارم. چی میگید شماها؟

ک*سخل بازی درنیار برو صحبت کن. شاید اصلا اونم عاشق تو بوده ولی نگفته. اگه عاشقت بوده، طرف عقد هم کرده باشه کنسل میکنه.

دخترا رو حتی اگه عاشقت هم باشن و مثل تو برخورد کنی باهاشون راحت تر از پسرا میرن دنبال یه زندگی دیگه.

ک*سخل بازی درنیار برو صحبت کن. شاید اصلا اونم عاشق تو بوده ولی نگفته. اگه عاشقت بوده، طرف عقد هم کرده باشه کنسل میکنه.

دخترا رو حتی اگه عاشقت هم باشن و مثل تو برخورد کنی باهاشون راحت تر از پسرا میرن دنبال یه زندگی دیگه.
نه دیگه نمیخواد (البته بعد اون نگاهش که گفتم دیگه همو ندیدیم. خودم سعی کردم دیگه برخورد نداشته باشیم). ولی طرف هفته چند روز داره میره بیرون باهاش. من نه ماشینشو دارم نه پولش و مهم تر از همه نه حوصله شو. واقع بین باید باشم. این جور شخصیت ها به درد من درون گرا که اکثرا پشت لپ تاپم نمیخوره. به مشکل میخوریم. بعد این رفتارهای اخیرش منو بدجوری ترسونده. مخصوصا اون خنده تحقیر آمیزش. در تعجبم که این همه تنفر و دشمنی از کجا اومد یک دفعه.
بعدشم مگه خودتون نگفتید برو با دوتا دوست شو بفهمی دنیا دست کیه؟

نه دیگه نمیخواد (البته بعد اون نگاهش که گفتم دیگه همو ندیدیم. خودم سعی کردم دیگه برخورد نداشته باشیم). ولی طرف هفته چند روز داره میره بیرون باهاش. من نه ماشینشو دارم نه پولش و مهم تر از همه نه حوصله شو. واقع بین باید باشم. این جور شخصیت ها به درد من درون گرا که اکثرا پشت لپ تاپم نمیخوره. به مشکل میخوریم. بعد این رفتارهای اخیرش منو بدجوری ترسونده. مخصوصا اون خنده تحقیر آمیزش. در تعجبم که این همه تنفر و دشمنی از کجا اومد یک دفعه.
بعدشم مگه خودتون نگفتید برو با دوتا دوست شو بفهمی دنیا دست کیه؟
دشمنی نیس که
ازت دلخوره چرا به وقتش جدیش نگرفتی

حاجی تو همینکه تو پاتوق پی تی بودی یعنی مثل همه ما معضل روحی روانی داشتی. حالا مدیرم بودی یعنی گنگت بالاتر بوده.
تنها اعتراض و اعتصابی که بعد عنقلاب توی ایران باعث سرنگونی شد. همین انقلاب دبوی و پاتوقی ها بود که باعث سرنگونی مدیر
پاتوق شد 😁 😁

یعنی هرچی بیشتر میگذره با خودم میگم چطور زندگیتو تو این پی تی تلف کردی. یارو اونقدر خره که با چیزایی مثل آمار دادن و اینها آشنا نیست. بعد ربطش میده به دیت
یعنی سطح خریت رو نگاه کن. بعد جالب اینجاست با این سطح خریت خودشونو خیلی بالا می دونند. مثلا یکی شون میگه من نمیخواستم پیام بدم یا نمیخوام زیاد تایپ کنم. یا اون یکی تو خونه باباش با سی و اندی سال و احتمالا پای تماشای سریال زیرنویس فارسی و چیپس و پفکی که با پول توجیبیش خریده، میاد منو مسخره میکنه. میگه دبوی فلان. ای خدا به چه روزی انداختیم نامسلمون.

کمبودها و عقده های درونی تون رو تو تاپیک من خالی نکنید. من خودم هزارتا بدبختی دارم. برید تاپیکای دیگه.

آن کس است اهل بشارت که اشارت داند
نکته‌ها هست بسی محرم اسرار کجاست

همه گوش دارند، ولی هر کسی «فهم شنیدن» ندارد

آخرین ویرایش:
ای دبوی چاهکش
تو ایران این همه سولاخ هست. یدونه پیدا کن خب لامصب

ای دبوی چاهکش
تو ایران این همه سولاخ هست. یدونه پیدا کن خب لامصب
والا تصمیم گرفته بودم ولی یهو دلار شد 140 و شرایط انقلابی شد. فعلا مخم غوزیده نمی‌دونم چی کار کنم.

والا تصمیم گرفته بودم ولی یهو دلار شد 140 و شرایط انقلابی شد. فعلا مخم غوزیده نمی‌دونم چی کار کنم.
رو اعتماد به نفس و عزت نفست کار کن
هی با خودت نگو کچلم بینیم گنده اس لاغرم و ....
یه دختر وقتی بخوادت اصن این چیزا براش ملاک نیست

فعلا مشکلم پوله. هیچ راهی هم برای به دست آوردنش ندارم. هر کار کردم به در بسته خورده.

یعنی هرچی بیشتر میگذره با خودم میگم چطور زندگیتو تو این پی تی تلف کردی. یارو اونقدر خره که با چیزایی مثل آمار دادن و اینها آشنا نیست. بعد ربطش میده به دیت
یعنی سطح خریت رو نگاه کن. بعد جالب اینجاست با این سطح خریت خودشونو خیلی بالا می دونند. مثلا یکی شون میگه من نمیخواستم پیام بدم یا نمیخوام زیاد تایپ کنم. یا اون یکی تو خونه باباش با سی و اندی سال و احتمالا پای تماشای سریال زیرنویس فارسی و چیپس و پفکی که با پول توجیبیش خریده، میاد منو مسخره میکنه. میگه دبوی فلان. ای خدا به چه روزی انداختیم نامسلمون.

کمبودها و عقده های درونی تون رو تو تاپیک من خالی نکنید. من خودم هزارتا بدبختی دارم. برید تاپیکای دیگه.

آن کس است اهل بشارت که اشارت داند
نکته‌ها هست بسی محرم اسرار کجاست

همه گوش دارند، ولی هر کسی «فهم شنیدن» ندارد
خب آمار داد یه سال، تو ام که ویرجینی چرا پا ندادی؟
پس ۶ ای
از هر دری بریم نتیجه یکسانه.

فعلا مشکلم پوله. هیچ راهی هم برای به دست آوردنش ندارم. هر کار کردم به در بسته خورده.

تو مشکلت پول نیست
میلیارد میلیارد هم داشته باشی باز همینی
چون نمیخوای تغییر کنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

عقب
بالا