گیک کلاب

تو این هاگیرواگیر باز عاشق شدم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع دبوی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured

اگر اومدی یک پیام بهم بده کارت دارم می‌خوام یک چیزی ازت بپرسم

حالا جدای این مورد ما
واقعا این بحث آفتاب مهتاب ندیده و دیده رو چی کار کنیم؟ چون منم فکر نمیکنم دست نخورده گیر بیاد. با این شماها کنار میاین؟ من الان اینم تازه اومده تو ذهنم
مخصوصاً اینکه خودم دستم به کسی نخورده
الان همین بعداً در اینده برام داستان میشه

حالا جدای این مورد ما
واقعا این بحث آفتاب مهتاب ندیده و دیده رو چی کار کنیم؟ چون منم فکر نمیکنم دست نخورده گیر بیاد. با این شماها کنار میاین؟ من الان اینم تازه اومده تو ذهنم
مخصوصاً اینکه خودم دستم به کسی نخورده
الان همین بعداً در اینده برام داستان میشه

خودتم باید مثل اونا بشی دیگه.

چه طرفت باکره باشه چه نه، تو قبل از ازدواج با چند نفر دوستی حتی کوتاه داشته باش. حتی پولکی و زودگذر.

زن ها مثل خودمون نیستن که باکره بودن مرد براشون دو زار هم اهمیت داشته باشه، تو با هزارتاااا دختر هم که تا قبل از ازدواجت باشی، اونا اصلا براشون اهمیت نداره. فقط بعد که ازدواج کردی دیگه باید دورشون رو خط بکشی.

من اگه میدونستم اینجوریه، قبل از ازدواجم اونقدر سسخل بازی و باکره بازی درنمیاوردم که مثلا دستم به کسی نخوره و فقط زن خودم. حالا هم برام شده عقده که کاش اون موقعیتایی که داشتم رو از دست نمیدادم و میرفتم سیخ میزدم.

الان اگه با چندین کیس نریزی رو هم بعدا برات عقده میشه، کیسای مختلف که خودشون پایه باشن (نه اینکه فکر کنن برای ازدواج میخوایشون) برو سیخ بزن.

من همش فکر خاص بودن و خشکلی و پاک بودن طرف رو میکردم و میخواستم فقط با یکی باشم و برای همیشه باشم. بعد که زن گرفتم فهمیدم خر بودم.

پیامت میدم تلگرام

تعریف کن ببینیم چه خبره دوروبرمون. برای چی میگی چلغوزه؟!
مومن تغییر محیط هم پول میخواد که ندارم :LOL: کافی نت و اینا دوست ندارم.

یکمی از این وضعیت روحی دربیام. ببینم میشه حداقل درآمد ماهیانه مو دو سه برابر کنم (که خیلی سخته) و بعد یکی دو تا کار دیگه مثل کاش مو و ... و برای تابستون بلاخره برم سراغ یکی. این اتفاق یک تلنگری بود بهم.
تو باید تو محیطی باشی که روزانه آدمای مختلف بیان
البته نه آدمای چالش ساز
چون خیلی درونگرایی و به خودت باشه هیجوقت سمت آدما نمیری
ما نرم افزار میخوندیم همه ادعای برنامه نویسی و گرافیک داشتیم
یکی از بچه ها از همون اول زد تو کار کافی نتی ما مسخرش میکردیم
ولی رفت تو مغازه یه نفر کار کرد، بعد همون مغازه رو خودش اجاره کرد، بعدش همونو خرید ( مغازه ای که تو اصلی یکی از بهترین محله های شهرمونه)
یه انتخاب واحد میکنن 300 400 تومن
یه ویندوز میزنن کم کم یه تومن
الان با بچه ها فهمیدیم مسخره ماییم :ROFLMAO:

عقب
بالا