• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ایمیل صورت حساب تمدید هاست اومده، ولی سایت خود هاستینگ باز نمیشه 🙁
چه خاکی میشه تو سرش ریخت؟

سایت من روی هاست آلمان بود یک روز قبل از وصل شدن گوگل آوردم هاست ایران . الان سایت من توی تمام لینک ها اومده لینک یک گوگل . بازید سایت زیاد شده همراهش سفارشات زیاد شده برا من به طور خیلی اتفاقی خوب بوده

سایت من روی هاست آلمان بود یک روز قبل از وصل شدن گوگل آوردم هاست ایران . الان سایت من توی تمام لینک ها اومده لینک یک گوگل . بازید سایت زیاد شده همراهش سفارشات زیاد شده برا من به طور خیلی اتفاقی خوب بوده
یادمون باشه پس
قبل شلوغی ببریم خارج وسط شلوغی برگردونیم
عالیه

تا اینجا که خوب کار کردی.
شانس بیاری دسترسی خزنده گوگل و زود باز کنن دیگه تکمیل میشه.

باز نکنن صرف چند روز میای پایین.

این داستان برای باقی رقبا هم هست

یادمون باشه پس
قبل شلوغی ببریم خارج وسط شلوغی برگردونیم
عالیه

همین که ملت اعتراض کردن چقدر به رحیمی گفتم الان نت قطع میشه من رو انتقال بدید قبول نکردن گفتن سرور ایران خالی نیست . شاید اولین باره توی زندگی شانس به ما رو کرد

اگه نت تا جمعه کامل وصل نشه من هم افت خواهم کرد باز هم بکنن بعد چند روز افت میکنم در هر دو صورت .

1768861486142.png

سه تا دلیل باعث شد تا من دیروز فروشی داشته باشم که هیچ وقت نداشتم
۱. اولین مورد بالا نوشتم
۲. بسته بودن اینستا و تلگرام (یه سری از رقیبان داخل این شبکه ها فروش دارن). مشتری هاشون اومدن واسه من .
۳ . یه سری از رقیبان سایتشون چون هاست ایران نیست بالا نمیاد .
اما خوشحال نیستم و به زودی از وبمستری خواهم رفت چون خسته شدم از این شغل . علتش مشخصه جایی که دولت بهش ورود کنه پدرسوختگی هم بهش وارد میشه و کاسبی سینوسی میشه با اعصاب داغون

الان کدام هاستینگ ها به بین الملل وصلن شنیدم بعضی دیتا سنترها وصل شدن

اقا یکی اینجا جیمیلش لاگین میکنه ما یه تک پا بیایم خونش🙄

قاعدتا کل هاست ایران باید قطع باشه بجز دیجی کالا و... که مورد دارن
الان هر کی نت افراز داشته باشه گوگل عنوان و محتوای سایت رو نمیتونه بخونه
ولی مال بقیه رو میخونه! چرا؟! کدوم هاستینگ الان ارتباطش با خارج وصله؟

سه تا دلیل باعث شد تا من دیروز فروشی داشته باشم که هیچ وقت نداشتم
۱. اولین مورد بالا نوشتم
۲. بسته بودن اینستا و تلگرام (یه سری از رقیبان داخل این شبکه ها فروش دارن). مشتری هاشون اومدن واسه من .
۳ . یه سری از رقیبان سایتشون چون هاست ایران نیست بالا نمیاد .
اما خوشحال نیستم و به زودی از وبمستری خواهم رفت چون خسته شدم از این شغل . علتش مشخصه جایی که دولت بهش ورود کنه پدرسوختگی هم بهش وارد میشه و کاسبی سینوسی میشه با اعصاب داغون
سایت جنابعالی هم که توسط گوگل خزش نمیشه که..
چطور رتبه ش نابود نشده؟

عقب
بالا