- لایک ها
- 675
بیزی تو از همه بیشتر تاثیر گرفتی :دی
تماس تلفنی با هاستینگایمیل صورت حساب تمدید هاست اومده، ولی سایت خود هاستینگ باز نمیشه
چه خاکی میشه تو سرش ریخت؟
یادمون باشه پسسایت من روی هاست آلمان بود یک روز قبل از وصل شدن گوگل آوردم هاست ایران . الان سایت من توی تمام لینک ها اومده لینک یک گوگل . بازید سایت زیاد شده همراهش سفارشات زیاد شده برا من به طور خیلی اتفاقی خوب بوده
تا اینجا که خوب کار کردی.سایت من روی هاست آلمان بود یک روز قبل از وصل شدن گوگل آوردم هاست ایران . الان سایت من توی تمام لینک ها اومده لینک یک گوگل . بازید سایت زیاد شده همراهش سفارشات زیاد شده برا من به طور خیلی اتفاقی خوب بوده
این داستان برای باقی رقبا هم هستتا اینجا که خوب کار کردی.
شانس بیاری دسترسی خزنده گوگل و زود باز کنن دیگه تکمیل میشه.
باز نکنن صرف چند روز میای پایین.
یادمون باشه پس
قبل شلوغی ببریم خارج وسط شلوغی برگردونیم
عالیه
اگه نت تا جمعه کامل وصل نشه من هم افت خواهم کرد باز هم بکنن بعد چند روز افت میکنم در هر دو صورت .تا اینجا که خوب کار کردی.
شانس بیاری دسترسی خزنده گوگل و زود باز کنن دیگه تکمیل میشه.
باز نکنن صرف چند روز میای پایین.
سه تا دلیل باعث شد تا من دیروز فروشی داشته باشم که هیچ وقت نداشتمسایت من روی هاست آلمان بود یک روز قبل از وصل شدن گوگل آوردم هاست ایران . الان سایت من توی تمام لینک ها اومده لینک یک گوگل . بازید سایت زیاد شده همراهش سفارشات زیاد شده برا من به طور خیلی اتفاقی خوب بوده
سایت جنابعالی هم که توسط گوگل خزش نمیشه که..سه تا دلیل باعث شد تا من دیروز فروشی داشته باشم که هیچ وقت نداشتم
۱. اولین مورد بالا نوشتم
۲. بسته بودن اینستا و تلگرام (یه سری از رقیبان داخل این شبکه ها فروش دارن). مشتری هاشون اومدن واسه من .
۳ . یه سری از رقیبان سایتشون چون هاست ایران نیست بالا نمیاد .
اما خوشحال نیستم و به زودی از وبمستری خواهم رفت چون خسته شدم از این شغل . علتش مشخصه جایی که دولت بهش ورود کنه پدرسوختگی هم بهش وارد میشه و کاسبی سینوسی میشه با اعصاب داغون