گیک کلاب

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
1728912030255.png

هفت هشت تا پست این شکلی هست ؛ کسی میتونه مشکل خوانایی رو برطرف کنه ؟ اگر جواب مثبت هست : پ.خ بده و اینم درنظر بگیره که فوری هست

مشاهده پیوست 369

هفت هشت تا پست این شکلی هست ؛ کسی میتونه مشکل خوانایی رو برطرف کنه ؟ اگر جواب مثبت هست : پ.خ بده و اینم درنظر بگیره که فوری هست
هنوز تو سئو تو چند سال پیش گیر کردی
رو تجربه کاربری کار کن
این چراغ سبز کردن منسوخ شده برای همه سایتا نمیشه نسخه واحد چید

هنوز تو سئو تو چند سال پیش گیر کردی
رو تجربه کاربری کار کن
این چراغ سبز کردن منسوخ شده برای همه سایتا نمیشه نسخه واحد چید
مشکل اینجاس که یک چیزایی رو درست میگه

مثلا من متن هارو نوشتم اما مشکل نگارشی خیلی داره ! مثلا : طول جملات بیش از 25 ! رعایت ویرگول ! نقطه اخر جمله ! یک پاراگرافم 4خطه یکی یادم رفته اینتر شده 8خط !!

یکی میخوام با chatgpt بیاد این هارو حل کنه !

آخرین ویرایش:
تنها فروم فعال فارسی ایرانی نی نی سایت است که به نظرم رو یک خط مناسبی داره فعالیت میکنه !!
باریک الله بهشون !!!

تنها فروم فعال فارسی ایرانی نی نی سایت است که به نظرم رو یک خط مناسبی داره فعالیت میکنه !!
باریک الله بهشون !!!

یه عده سسخل نیاز به یه مرکز گردهمایی دارن تا از اطلاعات سایر سسخل ها استفاده کنن.

به خاطر وجود تعداد زیاد سسخل هست که تا الان منهدم نشده.

باریک الله بهشون !!!
خانم ها عاشق حرف زدن هستن , فرقی نمیکنه دورهمی حضوری باشه , تماس تلفنی باشه و یا چت و انجمن

باریک الله بهشون !!!

از پرشین تولز بهتر هستش . هیچ وقت من رو به خاطر لینک سازی بن نکرد ولی پرشین تولز دسترسی رو میبست

باریک الله بهشون !!!
واقعا دمش گرم البته رانتم داره این مونا بانکی پور چون چند بار فیلتر شد و نزدیک بود کلا تعطیل بشه

cdn از پارس پک گرفتم تا الان سرعتش بدک نبود باید ببینم تا بعد چی میشه

پسوند دامنه مثلا دات کام تو نتایج گوگل از ای ار بالاتر قرار میگیره ؟ کسی میدونه

چرا من مونا تهرانی رو گفتم مونا بانکی پور:ROFLMAO:
منم مونا بانکی پور رو نمیشناختم فقط اسمشو خیلی شنیدم تا سرچ کردم دیدم نوشته همسر سابق حیایی

پ ن : در کل سایتهای کاربر محور همشون خوبن چون ادم چیزای زیادی میتونه از دیگران یاد بگیره

عقب
بالا