آیدین بزرگ
تایید هویت
بدبختی اینه فروششون هم خوبه با دروغ
دادا این عکس های محصولات تو سایت یونیک ساختی یا از جایی برداشتی ؟

بدبختی اینه فروششون هم خوبه با دروغ
یه سریش خودم گرفتم یه سری از کارخونه چیندادا این عکس های محصولات تو سایت یونیک ساختی یا از جایی برداشتی ؟
هنوز تو سئو تو چند سال پیش گیر کردیمشاهده پیوست 369
هفت هشت تا پست این شکلی هست ؛ کسی میتونه مشکل خوانایی رو برطرف کنه ؟ اگر جواب مثبت هست : پ.خ بده و اینم درنظر بگیره که فوری هست
مشکل اینجاس که یک چیزایی رو درست میگههنوز تو سئو تو چند سال پیش گیر کردی
رو تجربه کاربری کار کن
این چراغ سبز کردن منسوخ شده برای همه سایتا نمیشه نسخه واحد چید
تنها فروم فعال فارسی ایرانی نی نی سایت است که به نظرم رو یک خط مناسبی داره فعالیت میکنه !!
باریک الله بهشون !!!
خانم ها عاشق حرف زدن هستن , فرقی نمیکنه دورهمی حضوری باشه , تماس تلفنی باشه و یا چت و انجمنتنها فروم فعال فارسی ایرانی نی نی سایت است که به نظرم رو یک خط مناسبی داره فعالیت میکنه !!
باریک الله بهشون !!!
تنها فروم فعال فارسی ایرانی نی نی سایت است که به نظرم رو یک خط مناسبی داره فعالیت میکنه !!
باریک الله بهشون !!!
ثانیه ای این قسمت آخرین تاپیک ها بروز میشدیه عده سسخل نیاز به یه مرکز گردهمایی دارن تا از اطلاعات سایر سسخل ها استفاده کنن.
به خاطر وجود تعداد زیاد سسخل هست که تا الان منهدم نشده.
واقعا دمش گرم البته رانتم داره این مونا بانکی پور چون چند بار فیلتر شد و نزدیک بود کلا تعطیل بشهتنها فروم فعال فارسی ایرانی نی نی سایت است که به نظرم رو یک خط مناسبی داره فعالیت میکنه !!
باریک الله بهشون !!!
نی نی سایت واسه همسر امین حیایی؟واقعا دمش گرم البته رانتم داره این مونا بانکی پور چون چند بار فیلتر شد و نزدیک بود کلا تعطیل بشه
نه هیچ ربطی نداره..پسوند دامنه مثلا دات کام تو نتایج گوگل از ای ار بالاتر قرار میگیره ؟ کسی میدونه
چرا من مونا تهرانی رو گفتم مونا بانکی پورنی نی سایت واسه همسر امین حیایی؟
کسی این حرف رو میزد که ادعای زیادی داشت و خودشو خیلی بالا میدونستنه هیچ ربطی نداره..
منم مونا بانکی پور رو نمیشناختم فقط اسمشو خیلی شنیدم تا سرچ کردم دیدم نوشته همسر سابق حیاییچرا من مونا تهرانی رو گفتم مونا بانکی پور![]()
پرداختشو چیکار میکنی ؟ و اینکه سالانه خریدی ؟
من هاستم ازاین گرفتم راحت شدم از مسخره بازی های هاست ایرانی
ولی با این حال parsvds خیلی خوب بود