همون گیم استیک ها رو نمیگی طرح پی اس فایو زدن؟بله اونها هم بدرد کسی می خوره که سی دی نمی خواد بخره و بازیها را دانلود کنه بریزه توش. دی جی کالا داره
بله گیم استیک ها هم مثل فلش هستند البته مارک های دیگه هم توی بازار هستهمون گیم استیک ها رو نمیگی طرح پی اس فایو زدن؟
مثلا چی؟بله گیم استیک ها هم مثل فلش هستند البته مارک های دیگه هم توی بازار هست
مارک های متفرقه هستند اما بیشتر در بازار گیم استیک استمثلا چی؟
این چیه؟ کاش اسمشون و توضحات هم میذاشتی...
این سگا ترا درایو است کامپیوتر شخصی شرکت سگا فلاپی هم میخوره و دسته های سگا می خوره خیلی گرون قیمت است البته مال من نیست عکس از نت استاین چیه؟ کاش اسمشون و توضحات هم میذاشتی...
این فلاپی میخوره؟
چ جالب چرا دیگه عکس نمیذاری؟این سگا ترا درایو است کامپیوتر شخصی شرکت سگا فلاپی هم میخوره و دسته های سگا می خوره خیلی گرون قیمت است البته مال من نیست عکس از نت است
آره خیلی گرونه اما تمیز و کلکسیونی را میشه از سایت ایبی پیدا کرد. مال این سایت زیاد تمیز نیستند. فکر کنم خودش از خارج میاره. عکس هم بعدا میزارم چشمچ جالب چرا دیگه عکس نمیذاری؟
فکرام رو کردم ب نظرم پلی 4 کپی خور شده برای بازیای دو نفره بهتره میشه ی راهنمایی بدی از قیمت تا بقیه چیزا؟مارک های متفرقه هستند اما بیشتر در بازار گیم استیک است
چرا انقد دنبال کپی خورین؟ به خدا شناسنامه گیمری یه گیمر، تو ارجیناله... من الان از سال ۲۰۰۹ تروفی دارم زمان پلی استیشن۳ رو اکانت ps م... هر وقت میبینم خاطراتم زنده میشه و بعضا میبینم چه بازیهایی رو وقت گذاشتم تروفی پلاتینومشونو گرفتم.فکرام رو کردم ب نظرم پلی 4 کپی خور شده برای بازیای دو نفره بهتره میشه ی راهنمایی بدی از قیمت تا بقیه چیزا؟
من پی سی دارم حقیقتش زیاد سر در نمیارم کپی خور رو هم شنیدم منظورم ی جوری بود ک مثلا دو میلیون یا سه تومن پول بازی ندم منی ک گیم ها رو روی پی سی رایگان با کرک بازی کردم ی عمره...چرا انقد دنبال کپی خورین؟ به خدا شناسنامه گیمری یه گیمر، تو ارجیناله... من الان از سال ۲۰۰۹ تروفی دارم زمان پلی استیشن۳ رو اکانت ps م... هر وقت میبینم خاطراتم زنده میشه و بعضا میبینم چه بازیهایی رو وقت گذاشتم تروفی پلاتینومشونو گرفتم.
مگه آدم چقدر میخواد بازی بخره؟ تازه بازیها تخفیفهای خوبیم بعضا میخورن، اگه ریترو و قدیمیم باشن که رسما مفتن حتی بازیهای همین یه نسل پیش رسما مفت میفتن.
کپی خور در کل برای قبل نسل هفت بود... بعدش انلاین اومد... تروفی و اچیومنت و قابلیتهای مختلف مولتی پلیر و انلاین...
فقط میخوایم دور هم بشینیم چند تا بازی فان مث کراش ماشینی و شبیهش رو دو نفره پلی بدیم و بخندیم...چرا انقد دنبال کپی خورین؟ به خدا شناسنامه گیمری یه گیمر، تو ارجیناله... من الان از سال ۲۰۰۹ تروفی دارم زمان پلی استیشن۳ رو اکانت ps م... هر وقت میبینم خاطراتم زنده میشه و بعضا میبینم چه بازیهایی رو وقت گذاشتم تروفی پلاتینومشونو گرفتم.
مگه آدم چقدر میخواد بازی بخره؟ تازه بازیها تخفیفهای خوبیم بعضا میخورن، اگه ریترو و قدیمیم باشن که رسما مفتن حتی بازیهای همین یه نسل پیش رسما مفت میفتن.
کپی خور در کل برای قبل نسل هفت بود... بعدش انلاین اومد... تروفی و اچیومنت و قابلیتهای مختلف مولتی پلیر و انلاین...
خواستی بخری پیشنهاد من اینهاز ایسام بخری که خیالت راحت باشه سایت هایی مثل پی سی پین و دیوار و اینا که اول باید پول را به حساب فروشنده بزنی ریسکی است الان قیمت ها رشد داشته و بالای 30 تومن است کپی خور هم بگیری دیگه نیاز به دیسک نداریفکرام رو کردم ب نظرم پلی 4 کپی خور شده برای بازیای دو نفره بهتره میشه ی راهنمایی بدی از قیمت تا بقیه چیزا؟
خوب الان مشخصاتی ریجینی فت و اسلیمی چیزی نمیخواد بلد باشم؟ نو و کهنه فرقی نداره؟خواستی بخری پیشنهاد من اینهاز ایسام بخری که خیالت راحت باشه سایت هایی مثل پی سی پین و دیوار و اینا که اول باید پول را به حساب فروشنده بزنی ریسکی است الان قیمت ها رشد داشته و بالای 30 تومن است کپی خور هم بگیری دیگه نیاز به دیسک نداری
والا من یکدونه فت دارم خیلی وقته درم خیلی خوب کار میکنه نه صدا نه باگ نه هیچ مشکلی خواستی بخری دقت کن و یا بپرس که دستگاه پلم باشه و باز نشده باشه ریجن فرقی نداره هارد 1 ترا بگیر که بازی زیاد توش بریزی. نوش دیگه تولید نمیشه باید دست دو بگیری دسته هاشم اصلی باشه اگر کپی خور بگیری دیگه نمی تونی آنلاین بازی کنیخوب الان مشخصاتی ریجینی فت و اسلیمی چیزی نمیخواد بلد باشم؟ نو و کهنه فرقی نداره؟
آنلاین نمیخوام اینایی ک دیجی کالا داره حدود 60 و خورده ای هست ب اسم نو پس چیه؟والا من یکدونه فت دارم خیلی وقته درم خیلی خوب کار میکنه نه صدا نه باگ نه هیچ مشکلی خواستی بخری دقت کن و یا بپرس که دستگاه پلم باشه و باز نشده باشه ریجن فرقی نداره هارد 1 ترا بگیر که بازی زیاد توش بریزی. نوش دیگه تولید نمیشه باید دست دو بگیری دسته هاشم اصلی باشه اگر کپی خور بگیری دیگه نمی تونی آنلاین بازی کنی
اینا قبلا خریدن انبار کردن. از ایسام بخری یک هفته مهلت تست داری با نصف قیمت این می تونی بخری فروشنده های خوبی هم داره. باز هر جور خودت می دونیآنلاین نمیخوام اینایی ک دیجی کالا داره حدود 60 و خورده ای هست ب اسم نو پس چیه؟
اگه اینه که دو تا دسته خوب بخر بزن کامپیوتر یا گوشی یا اندروید باکس یا هرچی و وصل کن وسیله رو به تی وی و بازی کنید. PC یا لپ تاپ برای شبیه سازی بهتره. دسته هم برند بگیر نه مارک متفرقه ترجیحا مثلا دسته پلی4. یا اگه نبود دسته سیم دار ایکس باکس یا توپخونه بگرد دسته سیم دار پلی استیشن اگه برای پی سی چیزی زده بودن چینیا عین ایکس باکس.فقط میخوایم دور هم بشینیم چند تا بازی فان مث کراش ماشینی و شبیهش رو دو نفره پلی بدیم و بخندیم...