• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تاپیک فخر فروشان گیکلاب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Karlee
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured

Karlee

دکتر کارلی
لایک ها
217
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
190465_430.jpg

چطورید خوشگلا
اینجا مکانیه برای اینکه داشته ها و افتخاراتتون رو بکنید توی چشم دیگران و فخر بفروشید

خرج دوره آموزشی کسب و کار ، کتاب و کلاس خیلی دادم و از همه مهمتر وقت زیادی براش گذاشتم .
همواره بهش مینازم
مربوط به بیزینس بود ولی کل لایف استایل و از همه مهمتر طرز فکرم را شکل داد .
شاید میتونستم زندگی شغلی کم چالش تری انتخاب کنم ولی از این مسیر سخت ، ناراضی نیستم و بسیار خوشنودم

و میخوام تو چشمتون فرو کنم . حالا اینکه چقدر در چشمتون فرو رفت دیگه ایشالا خدا بزرگه .

.

هر کس به یک چیز مفتخره...
مثلا افتخار من خرگوشمه...
افتخار خاله مهری نون طلایی به نونش...

هر کس به یک چیز مفتخره...
مثلا افتخار من خرگوشمه...
افتخار خاله مهری نون طلایی به نونش...
خاله سهیلا جسارتا چیزایی که بهش مفتخرید رو باید به صورت مستندو شفاف بذارید

خرج دوره آموزشی کسب و کار ، کتاب و کلاس خیلی دادم و از همه مهمتر وقت زیادی براش گذاشتم .
همواره بهش مینازم
شاید میتونستم زندگی شغلی کم چالش تری انتخاب کنم ولی از این مسیر سخت ، ناراضی نیستم و بسیار خوشنودم

و میخوام تو چشمتون فرو کنم . حالا اینکه چقدر در چشمتون فرو رفت دیگه ایشالا خدا بزرگه .

.
اگر دوره های خوبی هست تونستی بی زحمت چند تاش رو آپلود کن، تو این شرایط که نت وصل نیست به کار میاد.

اگر دوره های خوبی هست تونستی بی زحمت چند تاش رو آپلود کن، تو این شرایط که نت وصل نیست به کار میاد.
اولا که اون دوره های پولی رو هر فرد باید بخره ،
دوما اگه مبحثی مد نظرته بگو ببینم چی دارم از غیر پولی ها
سوما سایت آپلود معرفی کن
چهارما اطلاعات همه جا هست . مهم گرد آوری ، آموزش و از همه مهمتر منتوری و کوچینگ هست که ارزشمنده . و گرنه دیتا تو کتابها و اینترنت هست و به خودی خود چندان ارزشمند نیست .

اولا که اون دوره های پولی رو هر فرد باید بخره ،
دوما اگه مبحثی مد نظرته بگو ببینم چی دارم از غیر پولی ها
سوما سایت آپلود معرفی کن
چهارما اطلاعات همه جا هست . مهم گرد آوری ، آموزش و از همه مهمتر منتوری و کوچینگ هست که ارزشمنده . و گرنه دیتا تو کتابها و اینترنت هست و به خودی خود چندان ارزشمند نیست .
همین سایت های آپلود ایرانی، من در حال حاضر فقیر هستم میخوام از ذکات علم بهره مند بشم بنابراین هم پولی و هم غیر پولی رو ارسال کن بی زحمت.

همواره بهش مینازم

.
خروجی کار چی بود؟
دستاوردش چی بود؟
مثلا کوشا همه چی رو امتحان کرد تا رسید به طلا فروشی
البته همه میدونن پول توی طلا و املاکه...

همواره بهش مینازم

.
حس میکنم گول پکیج فروشای ا.ینستا رو خوردی..

الان دیدم تایتل رو نوشتید گیکلاب
دو تا ک بذارید خواهشاً ما رو نونی نکنید
ممنون

الان دیدم تایتل رو نوشتید گیکلاب
دو تا ک بذارید خواهشاً ما رو نونی نکنید
ممنون
آفرین به تیزبینی شما
لکن کار از کار گذشته و امکان ادیت وجود نداره و متاسفانه این شُبهه دامن تمام بچه های پاکدامن فروم رو میگیره

حالا هیچ کدوم تون از فخرفروشی هاتون مستند نذاشتید خودم میذارم:
35 ترا دیتا دارم کل اینترنتو دانلود کردم
20260114_194526.jpg

آخرین ویرایش:
بزودی با اقامت افغانستان پاکستان و‌ بنگلادش تیرانیان میتونن فخرفروشی کنن... مثلا وبلاگ تو اینترانت بزنن زیر آسمان کابل (البته سر مرز با نت شیران) و‌‌ هر ماه بیان سر مرز هرات با سیم شیرانسل وصل شن نت میلی اپدیتش کنن...
با برق و آب و اینترنت افغانستان پاکستان و بنگلادش حسابی خلاصه میتونیم بعد عزیمت به این کشورا فخر بفروشیم. یا با رفتار بشردوستانه پلیس طالبان در قیاس با برادران...

عقب
بالا