خاله سهیلا جسارتا چیزایی که بهش مفتخرید رو باید به صورت مستندو شفاف بذاریدهر کس به یک چیز مفتخره...
مثلا افتخار من خرگوشمه...
افتخار خاله مهری نون طلایی به نونش...
@ArashMiniStar شوما براشون تعریف کن داستان شیرآزمایی بنده و کوشا روخاله سهیلا جسارتا چیزایی که بهش مفتخرید رو باید به صورت مستندو شفاف بذارید
اگر دوره های خوبی هست تونستی بی زحمت چند تاش رو آپلود کن، تو این شرایط که نت وصل نیست به کار میاد.خرج دوره آموزشی کسب و کار ، کتاب و کلاس خیلی دادم و از همه مهمتر وقت زیادی براش گذاشتم .
همواره بهش مینازم
مربوط به بیزینس بود ولی کل لایف استایل و از همه مهمتر طرز فکرم را شکل داد .
شاید میتونستم زندگی شغلی کم چالش تری انتخاب کنم ولی از این مسیر سخت ، ناراضی نیستم و بسیار خوشنودم
و میخوام تو چشمتون فرو کنم . حالا اینکه چقدر در چشمتون فرو رفت دیگه ایشالا خدا بزرگه .
.
اولا که اون دوره های پولی رو هر فرد باید بخره ،اگر دوره های خوبی هست تونستی بی زحمت چند تاش رو آپلود کن، تو این شرایط که نت وصل نیست به کار میاد.
همین سایت های آپلود ایرانی، من در حال حاضر فقیر هستم میخوام از ذکات علم بهره مند بشم بنابراین هم پولی و هم غیر پولی رو ارسال کن بی زحمت.اولا که اون دوره های پولی رو هر فرد باید بخره ،
دوما اگه مبحثی مد نظرته بگو ببینم چی دارم از غیر پولی ها
سوما سایت آپلود معرفی کن
چهارما اطلاعات همه جا هست . مهم گرد آوری ، آموزش و از همه مهمتر منتوری و کوچینگ هست که ارزشمنده . و گرنه دیتا تو کتابها و اینترنت هست و به خودی خود چندان ارزشمند نیست .
خروجی کار چی بود؟خرج دوره آموزشی کسب و کار ، کتاب و کلاس خیلی دادم و از همه مهمتر وقت زیادی براش گذاشتم .
همواره بهش مینازم
شاید میتونستم زندگی شغلی کم چالش تری انتخاب کنم ولی از این مسیر سخت ، ناراضی نیستم و بسیار خوشنودم
و میخوام تو چشمتون فرو کنم . حالا اینکه چقدر در چشمتون فرو رفت دیگه ایشالا خدا بزرگه .
.
حس میکنم گول پکیج فروشای ا.ینستا رو خوردی..خرج دوره آموزشی کسب و کار ، کتاب و کلاس خیلی دادم و از همه مهمتر وقت زیادی براش گذاشتم .
همواره بهش مینازم
.
آفرین به تیزبینی شماالان دیدم تایتل رو نوشتید گیکلاب
دو تا ک بذارید خواهشاً ما رو نونی نکنید
ممنون
حالا هیچ کدوم تون از فخرفروشی هاتون مستند نذاشتید خودم میذارم:
35 ترا دیتا دارم کل اینترنتو دانلود کردم
مشاهده پیوست 1041
https://forum.geekclub.ir/threads/139/post-9519این از فخر شماحالا هیچ کدوم تون از فخرفروشی هاتون مستند نذاشتید خودم میذارم:
مشاهده پیوست 1041
کل چوپر اینترنت را؟حالا هیچ کدوم تون از فخرفروشی هاتون مستند نذاشتید خودم میذارم:
مشاهده پیوست 1041
اگر چوبر درجه یک قدیمی داری یه تاپیک مخصوص بزن براش کار بچه ها راه بیوفته.حالا هیچ کدوم تون از فخرفروشی هاتون مستند نذاشتید خودم میذارم:
مشاهده پیوست 1041
دیتا یعنی چی دقیقا؟!حالا هیچ کدوم تون از فخرفروشی هاتون مستند نذاشتید خودم میذارم:
مشاهده پیوست 1041