• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

فروم چرا اینقدر خلوت شد یهو؟؟؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع abiabiabi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured

abiabiabi

شاطر کهنه سوار
کاربر عضو
لایک ها
181
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
اینترنتاتون وصل شده که اینجا رو خالی کردین؟؟؟؟ برای من که هنوز هیچی باز نشده و با بیست روز پیش هیچ فرقی نکرده نت....

اینترنتاتون وصل شده که اینجا رو خالی کردین؟؟؟؟ برای من که هنوز هیچی باز نشده و با بیست روز پیش هیچ فرقی نکرده نت....

نه، همه کم کم عادت کردیم به بی اینترنتی

نه، همه کم کم عادت کردیم به بی اینترنتی
فکر کردم فقط منم این بیست روز حتی چند دقیقه هم به تلگرام و اینستا و....وصل نشدم ...

آره هر کی اینترنتش وصل میشه دیگه سر نمیزنه
من به‌شخصه میرم اینستا و تلگرام اعصابم خورد میشه. نمی‌کشم ببینم واقعا

آره هر کی اینترنتش وصل میشه دیگه سر نمیزنه
من به‌شخصه میرم اینستا و تلگرام اعصابم خورد میشه. نمی‌کشم ببینم واقعا
الان شما وصلید؟؟؟ من که بیست روزه چند دقیقه هم حتی وصل نشدم ولی برای من فروم یه چیزه دیگه ست که وصل بودم هم همیشه به اینجا سر میزدم حتما و آنلاین بودم

الان شما وصلید؟؟؟ من که بیست روزه چند دقیقه هم حتی وصل نشدم ولی برای من فروم یه چیزه دیگه ست که وصل بودم هم همیشه به اینجا سر میزدم حتما و آنلاین بودم
بعضی کانفیگ های نپستر وصل میشه
سرعتش با وصل نشدن خیلی فرق نداره البته

بعضی کانفیگ های نپستر وصل میشه
سرعتش با وصل نشدن خیلی فرق نداره البته
برا منم در همین حد وصله ولی با همین مقدار وصل شدن هم دیدم که پیج های داخل ایران و فروشگاهها استوری و پست گذاشتن راحت ....

برا منم در همین حد وصله ولی با همین مقدار وصل شدن هم دیدم که پیج های داخل ایران و فروشگاهها استوری و پست گذاشتن راحت ....
نه ندیدم کسی من
البته قبلا هر کی استوری میذاشت رو انفالو کردم شاید بخاطر اونه

پروفت عکس بن هس یا بن شدی؟😑😑

عنوان اولین بن شده گیک کلاب به "شاطر کهنه سوار" تعلق گرفت 😂

خیلی ها میان چک میکنن و میرن..
بحث داغی تازه یی فعلا نیست..

عمرا ۳ ماه طول بکشه جنگ
من فکر کردم منظورش 3 ماه بحث راجب رفتن ج ا و شروع فاز جدید ایرانه..

3 ماه که هیچی..
3 هفته هم زیاده..
اگه امریکا نخواد زیاد لاس بازی کنه زیر یک هفته..

عقب
بالا