اینترنتاتون وصل شده که اینجا رو خالی کردین؟؟؟؟ برای من که هنوز هیچی باز نشده و با بیست روز پیش هیچ فرقی نکرده نت....
فکر کردم فقط منم این بیست روز حتی چند دقیقه هم به تلگرام و اینستا و....وصل نشدم ...نه، همه کم کم عادت کردیم به بی اینترنتی
آره هر کی اینترنتش وصل میشه دیگه سر نمیزنهاینترنتاتون وصل شده که اینجا رو خالی کردین؟؟؟؟ برای من که هنوز هیچی باز نشده و با بیست روز پیش هیچ فرقی نکرده نت....
الان شما وصلید؟؟؟ من که بیست روزه چند دقیقه هم حتی وصل نشدم ولی برای من فروم یه چیزه دیگه ست که وصل بودم هم همیشه به اینجا سر میزدم حتما و آنلاین بودمآره هر کی اینترنتش وصل میشه دیگه سر نمیزنه
من بهشخصه میرم اینستا و تلگرام اعصابم خورد میشه. نمیکشم ببینم واقعا
بعضی کانفیگ های نپستر وصل میشهالان شما وصلید؟؟؟ من که بیست روزه چند دقیقه هم حتی وصل نشدم ولی برای من فروم یه چیزه دیگه ست که وصل بودم هم همیشه به اینجا سر میزدم حتما و آنلاین بودم
برا منم در همین حد وصله ولی با همین مقدار وصل شدن هم دیدم که پیج های داخل ایران و فروشگاهها استوری و پست گذاشتن راحت ....بعضی کانفیگ های نپستر وصل میشه
سرعتش با وصل نشدن خیلی فرق نداره البته
نه ندیدم کسی منبرا منم در همین حد وصله ولی با همین مقدار وصل شدن هم دیدم که پیج های داخل ایران و فروشگاهها استوری و پست گذاشتن راحت ....
پروفت عکس بن هس یا بن شدی؟برا منم در همین حد وصله ولی با همین مقدار وصل شدن هم دیدم که پیج های داخل ایران و فروشگاهها استوری و پست گذاشتن راحت ....
عمرا ۳ ماه طول بکشه جنگدوباره شلوغ میشه...
از امروز تا سه ماه دیگر...
بماند به یادگار...
مسیر طولانی و ترسناکی خواهد بود.عمرا ۳ ماه طول بکشه جنگ
انتهای مسیر اما زیباستمسیر طولانی و ترسناکی خواهد بود.