گیک کلاب

سوالات متفرقه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها در منزل از چه چای مصرف و استفاده می کنید؟

دو غزال؟
احمد
محمود
دبش
و... ؟
چای فله یی لاهیجان..
چای کیسه یی شهرزاد هم تست کردم شانسی دیدم به نسبت گلستان و احمد فوق العاده خوش طعم تر و بهتر بود..
اگه بخاطر شیمیایی بودنش نبود بجای چای طبیعی مصرف میکردم..

بچه ها در منزل از چه چای مصرف و استفاده می کنید؟

دو غزال؟
احمد
محمود
دبش
و... ؟
فله میگیریم ما همیشه ولی بین این برندها دوغزال بهتره!
کاربری پی تی یه چند نفر دیگه هم پریده😒آیا پشت پرده خبری هست ؟؟؟
به چه کاری میاد حالا؟

IMG_20240823_092340_841.jpg

مرگ پنگوئن مشهور همجنس‌گرا در آکواریوم استرالیا

اسفن، پنگوئن نژاد «گنتو» که به دلیل رابطه همجنس‌گرایانه‌اش با یک نر دیگر به شهرت جهانی رسیده بود، در ۱۱ سالگی درگذشت. در مراسمی که برای وداع آنها برگزار شد، مجیک، شریک زندگی او، با آواز خواندن حضار را تحت تاثیر قرار داد.

این دو پنگوئن به مدت شش سال به‌عنوان یک «زوج همجنس‌گرای قدرتمند» در کنار هم زندگی کرده و دو جوجه به نام‌های لارا و کلنسی را به‌طور مشترک بزرگ کردند. مرگ اسفن واکنش‌های زیادی را در میان طرفداران برانگیخت و به گفته مقامات، او در آکواریوم جاودانه شد.

این اواخر کولر۴۰۵ بگیر نگیر داشت موقع دکمشو زدن..
از دیروز دکمش روشن میشه باد گرم میزنه،یه صدای بوغ ریزی از داشبورد میاد و چراغش لحظه اون صدای بوغ ،سو سو میزنه..
وقتی دکمرو میزنم حس میکنم بار کمپرسور بر موتور رو از پدال گاز،فقط انگار هوای خنک دیگه نمیاد داخل و پنکه روشن میشه

این اواخر کولر۴۰۵ بگیر نگیر داشت موقع دکمشو زدن..
از دیروز دکمش روشن میشه باد گرم میزنه،یه صدای بوغ ریزی از داشبورد میاد و چراغش لحظه اون صدای بوغ ،سو سو میزنه..
وقتی دکمرو میزنم حس میکنم بار کمپرسور بر موتور رو از پدال گاز،فقط انگار هوای خنک دیگه نمیاد داخل و پنکه روشن میشه
گاز خالی کرده

برق شهر شماها رو هم هر روز خدا قطع میکنن آیا🤔

اهان پس رئیس جمهور منتخب داره استان خودش رو مورد امتحان و آزمون الهی قراره میده😐
مناطق حاشیه یی تهران وضع قطعی آب و برق به شدت بدتره..
اینجا چون جز مرکز شهره.. و خیلی شرکت ها و ادارات هستن مجبورن قطعی هاش رو کمتر کنن.

عقب
بالا