https://farsnews.ir/politics/176832...عه-جمع-آوری-دیش-های-ماهواره-توسط-مأموران-سپاهبازگشت به دهه ۷۰ و ۸۰؛ طرح جمعآوری دیش ماهواره دوباره به راه افتاد
روی دیش هاتون پارچه بندازید نبینن
کامنت ها جذابه !
https://farsnews.ir/politics/176832...عه-جمع-آوری-دیش-های-ماهواره-توسط-مأموران-سپاهبازگشت به دهه ۷۰ و ۸۰؛ طرح جمعآوری دیش ماهواره دوباره به راه افتاد
روی دیش هاتون پارچه بندازید نبینن
این دیجیکالا قدیم ناوگان حمل و نقل درست درمونی داشتاز دیجیکالا بسته داشتم یارو زنگ زد گفت ماشینم خراب شده تو خیابون بیا فلان خیابون بسته رو تحویل بگیر اون سر شهر!منم رفتم خیابون رو پیدا کردم نمیشناختم به اسم،بعد زنگ زدم گفت بیا فلان کوچه از فلان جا رد میشی منم نیم ساعت کوچه پس کوچه ها رو رد کردم زنگ زدم گفت ماشینت فلانه گفتم اره دست تکون داد رفتم جلو درشون دیدم لپاش باد کرده داشت غذا میخورد!فهمیدم سر ناهار بوده حوصله نداشته بیاد به دروغ گفته ماشینم خرابه
نیششم تا بناگوش باز بود گفت بیا بالا یه نهاری بزنیم حالا
دقیقااین دیجیکالا قدیم ناوگان حمل و نقل درست درمونی داشت
اقتصاد شخمی به اینا هم فشار آورد. الان مشهد هم میدن پست
از گنجه استفاده کنوزیر امور خارجه: اینترنت با استقرار کامل امنیت باز میشود
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه صبح امروز (دوشنبه ۲۲ دی) در دیدار با تعدادی از رؤسا و نمایندگیهای خارجی مقیم تهران، از صبر و بردباری آنها هنگام قطع شدن اینترنت تشکر کرد و گفت:
«از همه شما به خاطر بردباری و صبوریای که داشتید تشکر میکنم. از همکاریای در تحمل وضعیتی که به وجود آمده قدردانی میکنم. میدانم همه شما با قطعی اینترنت مشکل دارید البته همه شما میدانید که مسائل امنیتی از همه چیز مهمتر است و این کار به خاطر همه مردم و شما انجام میشود.»
آسمونآب و هوا از کجا چک کنیم؟
فعلا هیچآب و هوا از کجا چک کنیم؟
خیلی حوصله داری من حتی دو سه دقیقه قبلش زنگ میزنن که برم جلوی در جواب نمیدم. باید بیاد زنگ خونه رو بزنه. میخواد من معطل شم خودش که داره برای کار پول میگیره معطل نشه.از دیجیکالا بسته داشتم یارو زنگ زد گفت ماشینم خراب شده تو خیابون بیا فلان خیابون بسته رو تحویل بگیر اون سر شهر!منم رفتم خیابون رو پیدا کردم نمیشناختم به اسم،بعد زنگ زدم گفت بیا فلان کوچه از فلان جا رد میشی منم نیم ساعت کوچه پس کوچه ها رو رد کردم زنگ زدم گفت ماشینت فلانه گفتم اره دست تکون داد رفتم جلو درشون دیدم لپاش باد کرده داشت غذا میخورد!فهمیدم سر ناهار بوده حوصله نداشته بیاد به دروغ گفته ماشینم خرابه
نیششم تا بناگوش باز بود گفت بیا بالا یه نهاری بزنیم حالا
من ک مغازه هستم به مامور پخش و پستچی و... همه گفتم بیایین اینجاخیلی حوصله داری من حتی دو سه دقیقه قبلش زنگ میزنن که برم جلوی در جواب نمیدم. باید بیاد زنگ خونه رو بزنه. میخواد من معطل شم خودش که داره برای کار پول میگیره معطل نشه.
فقط یه بار ماشین خراب شدن واقعی پیش اومده بود که طرف گفت چند ساعت دیر میرسم گفتم مشکل نداره
این مردم یه دستشون کتاب شریعتی بود یه دستشون کتاب بهشت مارکس
حق دارهدرآمد صفر
پسانداز رو به اتمام
اما صاحب خونه پول اجارش رو میخواد!
ذات ایرانی به روایت تصویردرآمد صفر
پسانداز رو به اتمام
اما صاحب خونه پول اجارش رو میخواد!
اتفاقا خوبه قشر خاکستری هم شاکی شنذات ایرانی به روایت تصویر
نه بحث شاکی شدن نیست بحث اینه طرف همه رو به پوست پیاز فروخت و گفت همه رو بگیرید امنیت برقرار کنید تا ما اینترنت داشته باشیماتفاقا خوبه قشر خاکستری هم شاکی شن