• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

از هر دری سخنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
از دیجیکالا بسته داشتم یارو زنگ زد گفت ماشینم خراب شده تو خیابون بیا فلان خیابون بسته رو تحویل بگیر اون سر شهر!منم رفتم خیابون رو پیدا کردم نمی‌شناختم به اسم،بعد زنگ زدم گفت بیا فلان کوچه از فلان جا رد میشی منم نیم ساعت کوچه پس کوچه ها رو رد کردم زنگ زدم گفت ماشینت فلانه گفتم اره دست تکون داد رفتم جلو درشون دیدم لپاش باد کرده داشت غذا میخورد!فهمیدم سر ناهار بوده حوصله نداشته بیاد به دروغ گفته ماشینم خرابه
نیششم تا بناگوش باز بود گفت بیا بالا یه نهاری بزنیم حالا

از دیجیکالا بسته داشتم یارو زنگ زد گفت ماشینم خراب شده تو خیابون بیا فلان خیابون بسته رو تحویل بگیر اون سر شهر!منم رفتم خیابون رو پیدا کردم نمی‌شناختم به اسم،بعد زنگ زدم گفت بیا فلان کوچه از فلان جا رد میشی منم نیم ساعت کوچه پس کوچه ها رو رد کردم زنگ زدم گفت ماشینت فلانه گفتم اره دست تکون داد رفتم جلو درشون دیدم لپاش باد کرده داشت غذا میخورد!فهمیدم سر ناهار بوده حوصله نداشته بیاد به دروغ گفته ماشینم خرابه
این دیجیکالا قدیم ناوگان حمل و نقل درست درمونی داشت
اقتصاد شخمی به اینا هم فشار آورد. الان مشهد هم میدن پست

این دیجیکالا قدیم ناوگان حمل و نقل درست درمونی داشت
اقتصاد شخمی به اینا هم فشار آورد. الان مشهد هم میدن پست
دقیقا
دیجیکالا تو ایران حیف شد وگرنه اگه مال یه کشور عربی یا اروپایی بود قشنگ نون آمازون و والمارت رو آجر میکرد

وزیر امور خارجه: اینترنت با استقرار کامل امنیت باز می‌شود

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه صبح امروز (دوشنبه ۲۲ دی) در دیدار با تعدادی از رؤسا و نمایندگی‌های خارجی مقیم تهران، از صبر و بردباری آن‌ها هنگام قطع شدن اینترنت تشکر کرد و گفت:

«از همه شما به خاطر بردباری و صبوری‌ای که داشتید تشکر می‌کنم. از همکاری‌ای در تحمل وضعیتی که به وجود آمده قدردانی می‌کنم. می‌دانم همه شما با قطعی اینترنت مشکل دارید البته همه شما می‌دانید که مسائل امنیتی از همه چیز مهمتر است و این کار به خاطر همه مردم و شما انجام می‌شود.»
از گنجه استفاده کن
از هر لحاظ بهتره

خیلی حوصله داری من حتی دو سه دقیقه قبلش زنگ میزنن که برم جلوی در جواب نمیدم. باید بیاد زنگ خونه رو بزنه. میخواد من معطل شم خودش که داره برای کار پول میگیره معطل نشه.
فقط یه بار ماشین خراب شدن واقعی پیش اومده بود که طرف گفت چند ساعت دیر میرسم گفتم مشکل نداره

خیلی حوصله داری من حتی دو سه دقیقه قبلش زنگ میزنن که برم جلوی در جواب نمیدم. باید بیاد زنگ خونه رو بزنه. میخواد من معطل شم خودش که داره برای کار پول میگیره معطل نشه.
فقط یه بار ماشین خراب شدن واقعی پیش اومده بود که طرف گفت چند ساعت دیر میرسم گفتم مشکل نداره
من ک مغازه هستم به مامور پخش و پستچی و... همه گفتم بیایین اینجا
خودشون میان :rolleyes:

تبلیغ 50 سال پیش
نشون میده که از صد سال آینده هم جلوتر بودیم...
https://www.namasha.com/v/LHuvMdqD
این مردم یه دستشون کتاب شریعتی بود یه دستشون کتاب بهشت مارکس
خوب به حقشون رسیدن و لیاقت چیزی که داشتن رو دریافت کردن از حاج داوود
خلایق هر چه لایق

پیوست ها

• Screenshot_20260114_141611_Firefox.jpg
    Screenshot_20260114_141611_Firefox.jpg
    100.1 کیلوبایت · بازدیدها: 16
اتفاقا خوبه قشر خاکستری هم شاکی شن
نه بحث شاکی شدن نیست بحث اینه طرف همه رو به پوست پیاز فروخت و گفت همه رو بگیرید امنیت برقرار کنید تا ما اینترنت داشته باشیم:)
ما چرا پاسوز مردم گشنه بشیم اخه

عقب
بالا